Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 599kr.
Levering 1-3 hverdage

Påbygningsspot Sort | Spotlampe | 1xGu10 | Kivi

Varenummer: 8848S

Stilren Påbygningsspot i sort - benytter gu10 pære (kan tilkøbes) - IP20 (kun montering indendørs)

OBS! Der medfølger ikke Gu10 pære til dette spot. Se vores udvalg af GU10 LED pærer her!

129 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Påbygningsspot Sort | Spotlampe | 1xGu10 | Kivi"

Påbygningsspot Gu10 med undersænket pære

Her får du et flot og større spot til påbygning i et stilrent design. Spottet kommer i en flot sort farve med en størrelse på Ø97mm  og en højde på 140mm.

LED påbygningsspot 230V med Gu10 fatning

Dette påbygningsspot kommer med en Gu10 sokkel, hvilket betyder, at du nemt kan lave det til en påbygningsspot med LED. Du skal blot at bruge en Gu10 LED pære.

Hvor montere man et påbygningsspot LED? 

Et påbygningsspot egner sig perfekt til steder, hvor der ikke er plads over loftet. Det kunne f.eks være forskellige steder, hvor der ikke er plads til indbygningsspots.

Desuden er påbygningsspots populære i nye moderne hjem da de giver et flot estetisk udtryk. Det kunne f.eks. være i en vinkælder, over koge øen eller en bar.

Hvad betyder spot påbygning?

Spots til påbygning betyder blot, at man monterer et spot på loftet i modsætning til et indbygningsspot, der sidder monteret i loftet.

Ønsker du Philips Hue påbygningsspots?

Dette spot kan nemt og hurtigt laves til et Philips Hue påbygningsspot. Du skal blot bruge en Gu10 pære fra Philips Hue som du finder her.

 

Yderligere information "Påbygningsspot Sort | Spotlampe | 1xGu10 | Kivi"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Sort
Lyskilde type: Gu10
Tæthedsgrad (IP): IP20
Volt: 230V
Watt: Max 35W / Max 7W LED
EAN 5902846016502
Delivery Please wait. Delivery 1-3 days
Dimension Ø97mm - H: 140mm
Materiale Aluminium

Related products

Spar 28%

Kvalitetsspot til en skarp pris! -  GU10 indbygningsspot i stilrent Mat. Hvid design med højkvalitets komponenter og lav indbygningshøjde (65mm). Spottet er godkendt til montering direkte i isolering og lever op til fremtidens byggekrav. Spottet er klar til Gu10 LED lyskilde (max 6W) eller halogen (max 20W). Indbygningsspottet kommer med simpel skruemonterings løsning via torx 10 skruer og et nemt klik system til Gu10 lyskilde, hvor der ikke er  synlig monteringsfjeder på front. Godkendt til fremtidens byggekrav.

79 kr. 109 kr.
Spar 20%

Pristærkt GU10 indbygningsspot i Mat. Alu finish med højkvalitets komponenter og lav indbygningshøjde (65mm). Spottet er godkendt til montering direkte i isolering og lever op til fremtidens byggekrav. Spottet er klar til Gu10 LED lyskilde (max 6W) eller halogen (max 20W). Indbygningsspottet kommer med simpel skruemonterings løsning via torx 10 skruer og et nemt klik system til Gu10 lyskilde, hvor der ikke er  synlig monteringsfjeder på front. Godkendt til fremtidens byggekrav.

79 kr. 99 kr.

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ