Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Pebermynte Olie | Æteriske Olier | 10ml

Varenummer: 3441

Pebermynteolie - Essentiel olie - 10 ml

VIGTIGT: Olien må IKKE drikkes og det frarådes i stor grad at lade olien komme i kontakt med øjnene eller åbne sår

49 kr.

"Pebermynte Olie | Æteriske Olier | 10ml "

Skarp og forfriskende Pebermynteolie

Pebermynte olie er nøjet udvalgt efter gode anbefalinger og anmeldelser. Indenfor aroma terapi er pebermynteolien meget anvendt. Oliens skarpe og forfriskende duft gør at den har en opkvikkende virkning. Den er med til at skærpe koncentrationen, hvilket gør den velegnet til kontoret. Det siges at duft olien hjælper på hovedpine og stoppet næse. 

Æteriskeolier med Pebermynteduft

Essentielle olier er blevet en stor del af selvforkælelse og velvære. Hvis du har besøgt et spacenter, været i sauna gus eller lign. dufter der altid idyllisk og eventyrligt, en duft der straks skaber en lykkefølelse og afslapning, der giver dig mulighed for at nyde tilværelsen. Pebermynten er blandt de bedste æteriske olier, og har med sin opfriskende duft stor medvirkning på menneskers fokus. Essentiel olie er et redskab til bedre velvære og spafølelse. 

Brugen af duftolier

Æteriske olier anvendelse er nemt og ligetil. Start med at fylde vand i tanken på diffuseren. Hæld vandet op til maks grænsen (Er afmærket på diffuseren). Det er selvfølgelig forskellige på vores 3 diffusere hvor maks grænsen er. Dryp 3-5 pebermynter dråber ned i tanken på din aroma diffuser og du kan læne dig tilbage og nyde duften af pebermynte og drømme dig væk på wellness og spaophold. Olien blandes med vandet ned i tanken. Det siges at pebermyntedråber er god mod hovepine, kvalme, feber og snottet næse. Du kan købe vores Aroma diffusere her! 

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ