Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Sengelampe Til Væg Med USB Stik | USB Type A+C | GU10 | Sort Og Messing

Varenummer: 50224

Opgrader dit soveværelse med elegance og funktionalitet med denne væghængte sengelampe med USB stik for nem opladning af dine enheder med dens USB-A  eller USB-C port. Fremstillet i holdbare materialer som aluminium og stål i farverne mat sort og messing. Denne sengelampe til væg tilbyder justerbar belysning med en 350° rotation og 90° tiltvinkel.

OBS! Der medfølger ikke lyskilde - Se vores udvalg af GU10 pærer her!

249 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Sengelampe Til Væg Med USB Stik | USB Type A+C | GU10 | Sort Og Messing "

Væghængt sengelampe med USB stik til bekvem opladning

Opdag den ultimative kombination af funktionalitet og stil med vores væghængte sengelampe med USB stik. Designet til den moderne forbruger, tilbyder denne lampe ikke kun blød og behagelig belysning til dit soveværelse, men også en bekvem opladningsløsning med sin integrerede USB A-port og USB C-port. Perfekt til at holde dine enheder opladet og klar til brug.

Væghængt sengelampe i sort og messing finish

Denne væghængte sengelampe kombinerer elegance med funktionalitet. Fremstillet af holdbart aluminium og stål med en raffineret mat sort og messing finish, tilføjer denne sengelampe til væg et touch af luksus til ethvert soveværelse. Med denne væghængte sengelampe frigør du bordplads, mens du bringer fokuseret lys, hvor du mest har brug for det.

Sengelampe til væg med justerbar rotation og tiltvinkel

Denne sengelampe til væg tilbyder fleksibilitet til at kunne justere dit lys præcis, hvor du har brug for det. Sengelampem til væggen er designet med en 350° rotation og en 90° vertikal tiltvinkel, hvilket gør det nemt at rette lyset til. Denne alsidighed sikrer, at du altid har det perfekte lys.

Sengelampe med oplader - Hold dine enheder opladet med 5V, 2A USB A og C port

Gør livet lettere med denne sengelampe med oplader. Denne smarte løsning tilbyder ikke blot blid belysning til at skabe en afslappende atmosfære i dit soveværelse; den har indbygget USB A og USB C port til hurtig opladning af dine enheder. Med dens elegante design og dobbelte funktionalitet, er denne sengelampe til væg det ideelle tilbehør til ethvert moderne hjem.

Yderligere information "Sengelampe Til Væg Med USB Stik | USB Type A+C | GU10 | Sort Og Messing "
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Messing, Sort
Lyskilde type: Gu10
Tæthedsgrad (IP): IP20
Watt: 35W
EAN 5904703011736
Materiale Aluminium + stål
Info 1 USB A+C indgang | Tænd/sluk knap
Info 2 Max. 35W
Dimension H:180mm - B: 70mm - D: 35mm
Bredde (mm) 70
Højde (mm) 180
EAN 5904703011736
Datablade

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ