Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly 3EM

Varenummer: 92031
Shelly 3EM er en smart 3-faset energimåler, der giver dig mulighed for at overvåge og styre dit energiforbrug på en intelligent måde. Denne energimåler er ideel til både hjemmet og virksomheden og tilbyder funktioner som tre uafhængige målekanaler, kontaktorstyring, og rapportering af strøm, spænding, strømforbrug, samlet energi og effektfaktor. Med Shelly 3EM kan du nemt kontrollere dit energiforbrug via Shelly-appen, forskellige protokoller og platforme samt stemmeassistenter.

779 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly 3EM "

Shelly 3EM: Professionel Smart 3-faset energimåler

Shelly 3EM er en smart 3-faset energimåler, der giver dig mulighed for at overvåge og styre dit energiforbrug på en intelligent måde. Denne energimåler er ideel til brug i både hjemmet og virksomheden og tilbyder en bred vifte af funktioner, der gør det nemt at optimere dit energiforbrug.

Se det store udvalg af andre Shelly produkter her: 

Effektiv overvågning af dit energiforbrug

Med Shelly 3EM kan du nemt og præcist overvåge dit energiforbrug i realtid. Denne smarte enhed giver dig mulighed for at måle strømstyrke, spænding, strømforbrug og effektfaktor for hver af de tre faser separat. Du kan nemt få adgang til disse data via Shelly-appen eller andre kompatible platforme og protokoller.

Intelligent optimering af smart home

En unik funktion ved Shelly 3EM er dens integrerede kontaktor, der giver dig mulighed for at styre belastninger af enhver størrelse. Denne kontaktor kan styres baseret på dine præferencer og kan hjælpe med at reducere dit energiforbrug ved at slukke for ikke-væsentlige apparater eller systemer, når de ikke er i brug.

Let opsætning til nuværende smart home system

Shelly 3EM kan nemt tilsluttes dit Wi-Fi-netværk uden behov for en hub. Du kan nemt styre og tilpasse enheden via Shelly-appen, hvor du kan oprette brugerdefinerede tidsplaner og smarte scenarier. Du kan også integrere Shelly 3EM med dine andre Shelly-enheder og stemmeassistenter for endnu mere bekvem styring af dit energiforbrug.

Dataopbevaring og kompatibilitet

Shelly 3EM tilbyder 365 dages intern hukommelse til opbevaring af dine energidata, hvilket sikrer, at du altid har adgang til historiske målinger. Denne energimåler er kompatibel med forskellige trådløse protokoller og platforme, så du kan integrere den i dit eksisterende smart home-system.

Få styr på dit energiforbrug med Shelly 3EM

Med Shelly 3EM kan du tage kontrol over dit energiforbrug og reducere spild. Uanset om det drejer sig om at overvåge og styre hjemmets energiforbrug eller optimere energiforbruget i din virksomhed, giver denne smarte 3-faset energimåler dig de nødvendige værktøjer til at opnå dine mål.

Specifikationer

  • Strømforsyning AC: 110-230V, 50/60Hz
  • Strømforsyning DC: Nej
  • Kontaktorstyring: Ja - Integreret relæ med en nominel strøm på 10A pr. udgang til kontaktorstyring
  • Måling af strøm: Ja
  • Kanaler: 3 kanaler
  • Driftstemperatur: 0 til +40 °C
  • Enhedsstrømforbrug: Mindre end 1 W
  • Trådløs/WiFi-protokol: 802.11 b/g/n
  • Rækkevidde: Op til 50 m udendørs og op til 30 m indendørs (afhængig af byggematerialer)
  • Størrelse: 73 mm x 57 mm x 22 mm
Yderligere information "Shelly 3EM "
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
EAN 3800235262214
Materiale Plast
Dimension 73 mm x 57 mm x 22 mm
EAN 3800235262214

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ