Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly BLU Dør/Vindue | Hvid

Varenummer: 92016
Shelly BLU dør/vindue sensor er en avanceret sensor, der er designet til at registrere åbninger og rapportere dem øjeblikkeligt. Den er Bluetooth-opereret, hvilket giver hurtig respons og lang batterilevetid. Sensoren måler også lysstyrke og vinkel, og kan nemt integreres i dit nuværende smart home.

140 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly BLU Dør/Vindue | Hvid"

Shelly BLU dør/vindue sensor

Den avancerede Shelly BLU Dør/Vindue Sensor, der er designet til at registrere åbninger og rapportere dem øjeblikkeligt. Denne Bluetooth-opererede sensor giver dig hurtig respons og lang batterilevetid, samtidig med at den måler lysstyrke og vinkel. Lad os dykke ned i de fem nøglefunktioner, der gør Shelly BLU Dør/Vindue Sensor til det ideelle valg for at forbedre sikkerheden i dit hjem og automatisere belysningen.

Registrerer åbning og lukning af døre/vinduer

Shelly BLU Dør/Vindue Sensor giver dig mulighed for at overvåge åbning og lukning af døre og vinduer i realtid. Det er en effektiv måde at holde styr på, hvornår dine indgange og udgange bliver brugt.

Måler tiltvinkel og lysstyrke

Med Shelly BLU Dør/Vindue Sensor kan du få ekstra information om bevægelse og lysforhold i dit hjem. Sensorerne måler tiltvinklen på døre og vinduer, hvilket kan være nyttigt for at identificere uønsket adgang eller ændringer i rummets tilstand. Derudover registrerer sensoren også lysstyrken, hvilket giver dig mulighed for at automatisere belysningen baseret på omgivelsernes lysniveau.

Batterilevetid op til 5 år

Du behøver ikke bekymre dig om hyppig udskiftning af batterier med shelly BLU sensor. Med en imponerende batterilevetid på op til 5 år, afhængigt af daglig brug, kan du have ro i sindet, velvidende at sensoren vil fungere pålideligt i lang tid.

Nem kontrol via Shelly smart control-appen

Med Shelly BLU sensoren får du en problemfri kontroloplevelse. Via den intuitive Shelly Smart Control-app kan du nemt overvåge og styre sensoren. Denne brugervenlige app giver dig mulighed for at tilpasse automatiseringsscenarier og indstillinger, så du kan skabe den perfekte hjemmeoplevelse.

Integreret nemt til dit smart home 

Shelly BLU sensoren kan nemt integreres i dine eksisterende automatiseringsscenarier. Du kan oprette tilpassede handlinger baseret på sensorens status. For eksempel kan du automatisere belysningen til at tænde, når en dør åbnes, eller sende en notifikation til din smartphone, når et vindue lukkes.

Med Shelly BLU kan du forbedre sikkerheden i dit hjem, automatisere belysningen og overvåge adgangen på en intelligent og pålidelig måde. 

Yderligere information "Shelly BLU Dør/Vindue | Hvid"
Farve: HVID, Hvid
EAN 3800235266601
EAN 3800235266601

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ