Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Plus 1PM

Varenummer: 92004
Shelly Plus 1PM er et intelligent Wi-Fi-opereret smart relæ med strømmåling. Med Shelly Plus 1PM kan du nemt kontrollere og måle strømforbruget for en bred vifte af hjemmeapparater og kontorudstyr. Det har en maksimal belastning på 16A og kan styres via Wi-Fi og Bluetooth. Shelly Plus 1PM er designet til nem installation og passer i de fleste standard elektriske bokse og kontakter. Det tilbyder præcis strømmåling, smarte tidsplaner og scener, og kan integreres med stemmeassistenter som Alexa og Google Home. Shelly Plus 1PM er en pålidelig og sikker løsning til dit smart home.

175 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly Plus 1PM"

Shelly Plus 1PM - Wi-Fi-opereret smart relæ med strømmåling

Shelly Plus 1PM er et intelligent relæ, der giver dig mulighed for at kontrollere og måle strømforbruget for en bred vifte af hjemmeapparater og kontorudstyr, såsom belysning, sikkerhedssystemer, varmeapparater og airconditionanlæg, fra hvor som helst. Med Shelly Plus 1PM kan du nemt automatisere og styre dine elektriske apparater og få præcis strømmåling for at spare penge på elregningen.

Wi-Fi-styret og nem installation

Shelly Plus 1PM kan tilsluttes dit Wi-Fi-netværk uden behov for en hub, hvilket gør installationen hurtig og enkel. Den er designet til at passe i de fleste standard elektriske bokse og kontakter, og du kan installere den på mindre end 10 minutter.

Præcis strømmåling og intelligent styring

Med Shelly Plus 1PM får du præcis måling af strømforbruget for dine elektriske apparater. Du kan overvåge og analysere strømforbruget og få gratis dataopbevaring til analyse. Shelly Plus 1PM kan også bruges til at automatisere dine apparater baseret på tilpassede tidsplaner, solopgang/solnedgang eller forskellige begivenheder. Du kan oprette smarte scener ved at kombinere Shelly Plus 1PM med dine andre Shelly-enheder og opnå fuld kontrol og tilpasning af dit hjemmenetværk.

Nem fjernstyring og fuld kompatibilitet

Shelly Plus 1PM kan styres nemt og bekvemt via Shelly-appen, forskellige protokoller og platforme samt stemmeassistenter som Alexa og Google Home. Dette giver dig mulighed for at styre dine apparater ved hjælp af stemmekommandoer og integrere Shelly-enheder i dit smart home-økosystem.

Høj kvalitet og sikkerhed

Shelly Plus 1PM er designet med fokus på kvalitet og sikkerhed. Den har forbedret sikkerhed med MQTT og WSS support, TLS og brugerdefinerede certifikater support. Den har også indbygget overbelastningsbeskyttelse og temperaturbeskyttelse for at sikre en pålidelig ydeevne.

Specifikationer:

  • Strømforsyning: AC 110-230V ±10%, 50/60Hz eller DC 24-30V
  • Maksimal belastning: 16A
  • Kanaler: 1
  • Wi-Fi-protokol: 802.11 b/g/n
  • Bluetooth: Ja
  • Dimensioner: 42 x 38 x 17mm

Med Shelly Plus 1PM får du ikke kun intelligente styringsfunktioner og præcis strømmåling, men også en pålidelig og sikker løsning til dit smart home. Spar penge, få fuld kontrol og øg komforten i dit hjem med Shelly Plus 1PM.

Yderligere information "Shelly Plus 1PM"
Farve: Rød
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235265017
Info 1 Max 16A
Dimension 42 x 38 x 17mm
Længde (mm) 17
Bredde (mm) 42
Højde (mm) 38
EAN 3800235265017

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ