Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Plus 1PM Mini | Rød

Varenummer: 92026
Shelly Plus 1PM Mini er en Wi-Fi-styret smart kontakt med præcis strømmåling. Den er den mindste relækontakt i verden og giver dig mulighed for at automatisere dine lys eller små elektriske apparater. Du kan nemt styre og overvåge dem fra hvor som helst. Shelly Plus 1PM Mini er kompatibel med dit eksisterende smarte økosystem og kræver ingen hub.

130 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly Plus 1PM Mini | Rød "

Shelly Plus 1PM Mini

Shelly Plus 1PM Mini er den mindste relækontakt i verden, der giver dig smart kontrol og præcis strømmåling. Automatiser dine lys eller små elektriske apparater på under 10 minutter og styr dem fra hvor som helst. Med sin kompakte størrelse kan den nemt placeres bag enhver vægkontakt eller stikkontakt og er kompatibel med dit eksisterende smarte økosystem.

Intuitiv kontrol uden behov for en hub

Med Shelly Smart Control-appen, stemmestyring og kompatibilitet med platforme som Alexa og Home Assistant får du nem kontrol uden behov for en hub. Du kan også tilpasse og automatisere dine indstillinger med scripting, webhooks og andre avancerede funktioner.

Præcis strømmåling og øjeblikkelig reaktion

Shelly Plus 1PM Mini giver dig mulighed for at overvåge dit energiforbrug i realtid og identificere ineffektive apparater. Den har en imponerende præcision og en ESP32-processor, der sikrer øjeblikkelig reaktion på dine kommandoer.

Designet til at passe overalt

Med Shelly Plus 1PM Mini får du alle fordelene ved Shelly Plus-serien i en kompakt og pladsbesparende formfaktor. Den er reduceret med 35% i størrelse i forhold til Shelly Plus-enhederne, hvilket gør den ideel til trange rum, hvor traditionelle relæer ikke passer. På trods af sin lille størrelse går Shelly Plus 1PM Mini ikke på kompromis med ydeevne eller funktionalitet.

Spar energi og penge

Shelly Plus 1PM Mini giver dig mulighed for at overvåge strømforbruget nøjagtigt og identificere energislugere. Du kan oprette tilpassede tidsplaner og smarte scenarier for at styre dit lys og dine apparater mere effektivt. Ved at optimere dit energiforbrug kan du reducere dine elregninger og bidrage til en bæredygtig fremtid.

Den smarte kontakt til præcis strømmåling

Med Shelly Plus 1PM Mini kan du skabe et intelligent hjem uden besvær. Denne Wi-Fi-styrede smarte kontakt giver dig fuld kontrol over dine lys og små apparater, uanset hvor du befinder dig. Med dens præcise strømmåling kan du optimere dit energiforbrug og spare penge, samtidig med at du skåner miljøet.

Yderligere information "Shelly Plus 1PM Mini | Rød "
Farve: Rød
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235265666
Info 1 Max 8A
EAN 3800235265666

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ