Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Plus Add-On

Varenummer: 92007
Shelly Plus Add-On er en kraftfuld tilføjelse til Shelly Plus enheder, der udvider funktionaliteten og skaber avancerede automatiseringsløsninger. Tilslut op til fem DS18B20 temperatursensorer eller én DHT22 sensor for at overvåge temperatur og luftfugtighed. Kompatibel med Arduino sensorer og kan bruges til intelligent lysstyring, effektiv vandingskontrol og skræddersyet automatisering. Tilpas dine automatiseringsløsninger efter behov. Shelly Plus Add-On er pålidelig og alsidig, og skaber intelligente automatiseringsløsninger til dit hjem.

105 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly Plus Add-On"

Shelly Plus Add-On: Intelligent tilføjelse til Shelly Plus enheder

Shelly Plus Add-On er en kraftfuld tilføjelse til Shelly Plus enheder, der giver dig mulighed for at udvide funktionaliteten og skabe avancerede automatiseringsløsninger. Med fem forskellige underoverskrifter vil vi udforske de mange muligheder, som dette innovative produkt tilbyder:

Udvid sensorfunktionaliteten

Med Shelly Plus Add-On kan du tilslutte op til fem DS18B20 temperatursensorer eller én DHT22 sensor. Dette åbner op for en bred vifte af muligheder, da du nu kan overvåge både temperatur og luftfugtighed i forskellige omgivelser.

Kompatibilitet med arduino sensorer

Shelly Plus Add-On er højt kompatibel med de fleste Arduino sensorer. Du kan bruge både digitale og analoge indgange til at måle forskellige parametre og skabe komplekse automatiseringsløsninger baseret på sensordata.

Intelligent lysstyring

Med tilslutning af en PIR-sensor kan Shelly Plus Add-On styre belysningen i rum, som du kun bruger lejlighedsvis. Når du træder ind i rummet, tænder lyset automatisk og slukker igen, når du ikke længere har brug for det.

Effektiv vandingskontrol

Ved at tilføje en jordfugtsensor kan Shelly Plus Add-On optimere dit vandingssystem. Det sikrer, at vandingen kun aktiveres, når det er nødvendigt, og undgår vanding på regnfulde dage. Du kan nyde en smuk have og samtidig spare tid og vandressourcer.

Skræddersyet automatisering

Shelly Plus Add-On giver dig mulighed for at tilpasse dine automatiseringsløsninger efter dine behov. Du kan tilslutte forskellige sensorer, som f.eks. en vindføler eller en væskeniveausensor, og skabe avancerede scenarier, der effektivt styrer dit hjemmemiljø.

Shelly Plus Add-On er en pålidelig og alsidig tilføjelse til Shelly Plus enheder. Med dens avancerede funktionalitet og brede kompatibilitet kan du skabe intelligente og skræddersyede automatiseringsløsninger til dit hjem.

Yderligere information "Shelly Plus Add-On"
Farve: Sort
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235266427
Dimension 37mm x 42mm x 15mm
Materiale Plast
Længde (mm) 15
Bredde (mm) 37
Højde (mm) 42
EAN 3800235266427

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ