Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Plus Plug S | Hvid

Varenummer: 92014
Shelly Plus Plug S er en kraftfuld Wi-Fi-styret smart plug, der giver dig mulighed for at overvåge og styre belysning, opvarmning eller andre tilsluttede elektriske apparater derhjemme. Med en strømforsyning på op til 12A og LED-indikationer, der holder dig opdateret om strømforbrug og enhedens tilstand, er Shelly Plus Plug S alsidig og nem at bruge. Den kan fungere som en selvstændig enhed eller integreres i dit eksisterende automatiseringssystem. Plugget har også scripting-funktionaliteter til omfattende automatisering. Med Shelly Plus Plug S kan du skabe et smartere hjem og have fuld kontrol over dit energiforbrug.

199 kr.

Farve

Udsolgt

Indtast din e-mail adresse nedenfor og få besked når produktet igen er på lager.
"Shelly Plus Plug S | Hvid"

Shelly Plus Plug S: Den næste generation af Wi-Fi-styret stik

Shelly Plus Plug S er en lille, men kraftfuld Wi-Fi-styret smart plug, der giver dig mulighed for at overvåge og styre belysning, opvarmning eller andre tilsluttede elektriske apparater derhjemme. Med en maksimal strømforsyning på op til 12A kan du have fuld kontrol over dit strømforbrug og den aktuelle tilstand via de indbyggede LED-indikatorer. Plugget kan fungere som en selvstændig enhed, som en tilbehørsenhed til en hjemmeautomatiseringscontroller eller som en komponent i et andet automatiseringssystem. Med en indbygget webserver og ESP32-chippen har Shelly Plus Plug S scripting-funktionaliteter, der giver dig mulighed for omfattende automatisering.

Wi-Fi-styret med et bredt udvalg af understøttede apparater

Shelly Plus Plug S er kompatibel med dit Wi-Fi-netværk, og du behøver ikke en HUB for at bruge den. Med muligheden for at styre en bred vifte af enheder og apparater med en strømstyrke på op til 12A er Plugget alsidigt og kan bruges i forskellige situationer.

Brugerdefinerede tidsplaner og strømovervågning

Indstil brugerdefinerede tidsplaner baseret på din daglige agenda eller følg automatisk solopgang og solnedgang for at styre dine apparater derefter. Shelly Plus Plug S giver også præcis overvågning af strømforbruget, så du kan holde styr på dine energiomkostninger og forbedre dit energiforbrug.

Smarte scenarier og URL-handlinger

Opret brugerdefinerede scenarier ved at kombinere Shelly Plus Plug S med dine andre Shelly-enheder. Med URL-handlinger kan Plugget også styre eller blive styret af andre smarte enheder i dit hjem.

Perfekt pasform til ethvert interiør

Shelly Plus Plug S er designet til at være diskret og passer ind i ethvert rum med sit minimalistiske design. Du kan endda tilpasse LED-indikationens farve, så det matcher dit hjem eller kontor.

Natfunktion og energibesparelse

Med natfunktionen kan du reducere lysstyrken på Shelly Plus Plug S' LED-indikation under natlige timer for at sikre en uforstyrret nattesøvn. Plugget har også en indbygget nedtællingstimer og planlægning, der automatisk slukker enhver glemt enhed efter en time for at spare energi.

Automatisering og sikkerhed

Shelly Plus Plug S gør det nemt at automatisere elektriske apparater i dit hjem eller kontor. Du kan indstille smarte tidsplaner for at slukke for strømmen til ubrugte apparater og optimere dit energiforbrug. Plugget kan også bruges til at styre luftrenseren baseret på luftforhold udenfor. Desuden kan du bruge Plugget som en mildt dæmpet natlampe til børneværelset eller bruge det til at overvåge og begrænse brugen af elektronik for børnene.

Fuld kompatibilitet og specifikationer

Shelly Plus Plug S er kompatibel med Alexa, Google Home, Android og iOS. Du kan endda bruge stemmestyring til at kontrollere Shelly-enhederne. Plugget har en kompakt størrelse på 44x44x70 mm og vejer kun 60 g, hvilket gør det nemt at installere og placere hvor som helst. Det har avancerede funktioner som temperaturmåling og energimåling.

Tag kontrol over dit energiforbrug og gør dit hjem smartere med Shelly Plus Plug S!

Yderligere information "Shelly Plus Plug S | Hvid"
Farve: Hvid, Sort
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235265567
Info 1 Max 12A
Dimension 44mm x 44mm x 70mm
Længde (mm) 70
Bredde (mm) 44
Højde (mm) 44
EAN 3800235265567

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ