Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Plus Smoke Alarm

Varenummer: 92019
Shelly Plus Smoke Alarm er en intelligent fotoelektrisk røgalarm, der effektivt opdager langsomme brande, før de bryder ud i flammer. Den er trådløs, batteridrevet og nem at installere uden behov for en hub. Med høj følsomhed og pålidelighed udløser den en høj lydalarm og lysalarm ved detektering af røg. Med en lang batterilevetid på op til 5 år og øjeblikkelig besked ved fare giver Shelly Plus Smoke Alarm dig tryghed og sikkerhed i dit hjem.

374 kr.

389 kr.

Udsolgt

Indtast din e-mail adresse nedenfor og få besked når produktet igen er på lager.
"Shelly Plus Smoke Alarm"

Shelly Plus Smoke Alarm - Smart Wi-Fi Røgalarm

Shelly Plus Smoke Alarm er en intelligent fotoelektrisk røgalarm, som er effektiv til at opdage langsomme brande, der gløder i timevis, før de bryder ud i flammer. Modtag øjeblikkelige meddelelser på din telefon og skab sikkerhedsscener for at beskytte din familie og dit hjem.

Trådløs og batteridrevet

Shelly Plus Smoke Alarm er trådløs og batteridrevet, hvilket giver dig fleksibilitet og nem installation uden behov for en hub. Du kan placere den hvor som helst i dit hjem for at sikre optimal beskyttelse.

Høj følsomhed og pålidelig

Med Shelly Plus Smoke Alarm kan du være tryg ved, at den har høj følsomhed over for røg og hurtigt vil opdage eventuelle potentielle farer. Den vil udløse en høj lydalarm (>85 dB) og lysalarm, så du og din familie kan reagere øjeblikkeligt.

Lang batterilevetid

Shelly Plus Smoke Alarm er designet med lavt strømforbrug, hvilket giver en batterilevetid på op til 5 år. Du kan stole på, at den er driftssikker og vil beskytte dit hjem i lang tid.

Nem installation og konfiguration

Med Shelly Plus Smoke Alarm er installationen enkel og ligetil. Du kan montere den på loftet uden besvær, og den har ingen vinkelbegrænsninger. Den medfølgende Shelly app guider dig trin for trin gennem konfigurationsprocessen.

Øjeblikkelig besked ved fare

Uanset hvor du befinder dig, vil Shelly Plus Smoke Alarm straks give dig besked, hvis der opstår en fare. Du kan handle hurtigt og tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte dit hjem og dine kære.

Shelly Plus Smoke Alarm giver dig ro i sindet og sikkerhed i dit hjem. Med dens smarte funktioner, pålidelighed og trådløse design er den den perfekte løsning til at sikre dit hjem mod røg og brand.

Yderligere information "Shelly Plus Smoke Alarm"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235265642
Info 1 Bruger 1x CR123A batterier
Dimension 86mm x 86mm x 36mm
Materiale Plast
Længde (mm) 31
Bredde (mm) 86
Højde (mm) 86
EAN 3800235265642

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ