Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Pro 1 | 1 kanals DIN relæ | WiFi | 16A

Varenummer: 92008
Shelly Pro 1 er en professionel 1-kanals DIN-skinne smart switch med tørkontakter. Den er velegnet til hjemme- og facilitetsautomatisering med fjernstyring. Med LAN, Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse kan du nemt styre denne smarte switch via Shelly-appen, forskellige protokoller og platforme samt stemmeassistenter. Shelly Pro 1 har scripting-funktioner og er kompatibel med Alexa, Google Home, Android og iOS. Den er designet med forbedret sikkerhed og beskyttelse mod temperatur, overbelastning og overstrøm. Shelly Pro 1 er den ideelle løsning til effektiv lys- og apparatautomatisering i hjemmet eller på arbejdspladsen.

479 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly Pro 1 | 1 kanals DIN relæ | WiFi | 16A"

Shelly Pro 1: En Effektiv og Fleksibel Smart Switch til Hjemme- og Erhvervsautomatisering

Shelly Pro 1 er en professionel 1-kanals DIN-skinne smart switch med tørkontakter, der er velegnet til hjemme- og facilitetsautomatisering med fjernstyring. Denne smarte switch kan nemt monteres på DIN-skinne inde i en afbryderboks og er kompatibel med de mest populære hjemmeautomatiseringsplatforme.

Højteknologisk Forbindelse og Styring

Shelly Pro 1 understøtter LAN, Wi-Fi og Bluetooth forbindelse, hvilket giver både høj sikkerhed og pålidelighed. Du kan styre denne smarte switch nemt og bekvemt via Shelly-appen, forskellige protokoller og platforme samt stemmeassistenter.

Fleksibel og Sikker Drift

Denne smarte switch er udstyret med tørkontakter, der giver høj fleksibilitet i spændingsunderstøttelse og applikationer. Shelly Pro 1 er designet med forbedret sikkerhed og beskyttelse mod temperatur, overbelastning og overstrøm. Den opfylder også kravene til flammebestandighed (V-0).

Skræddersyet Automatisering og Fuld Kompatibilitet

Shelly Pro 1 har scripting-funktioner, der giver dig mulighed for at skabe tilpassede automatiseringsscener baseret på eksterne data eller forskellige hændelser. Denne smarte switch er kompatibel med Alexa, Google Home, Android og iOS, hvilket giver dig mulighed for at styre den med din stemme.

Effektiv Energiudnyttelse og Præcis Lysstyring

Shelly Pro 1 giver dig mulighed for at automatisere belysningen i dit hjem eller kontor og optimere energiforbruget gennem smarte tidsplaner, timere og avancerede scripting-funktioner. Med Shelly home automation-løsninger kan du indstille individuelle tidsplaner for belysningen på hver etage og deaktivere lyset automatisk i fællesområder, når alle har forladt lokalerne.

Lave Driftsomkostninger og Miljøvenlig

Ved at automatisere stikkontakternes strømforsyning med Shelly Pro 1 kan du reducere energispildet betydeligt. Brug den smarte tidsplanlægningsfunktion til at slukke for strømmen til energikrævende elektriske apparater i perioder uden brug. Dette vil føre til en betydelig optimering af de månedlige energiomkostninger.

Opgrader dit hjem eller din virksomhed med Shelly Pro 1 og nyd fordelene ved effektiv automatisering og fuld kontrol over dit lys og dine apparater!

Yderligere information "Shelly Pro 1 | 1 kanals DIN relæ | WiFi | 16A"
Farve: Blå
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235268001
Info 1 Max 16A
Dimension 94mm x 19mm x 69mm
Længde (mm) 69
Bredde (mm) 94
Højde (mm) 19
EAN 3800235268001

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ