Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Pro 3

Varenummer: 92011
Shelly Pro 3 er en intelligent 3-kanals relækontakt til professionel belysning og apparatautomatisering. Med en kapacitet på op til 48A og tørkontakter giver den stor fleksibilitet i spændingsniveauer og anvendelser. Den har LAN, Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse, scripting-funktioner og forbedret sikkerhed. Shelly Pro 3 er den ultimative løsning til at optimere energiforbruget og automatisere processer i både private hjem og kommercielle bygninger.

549 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly Pro 3"

Den ultimative smarte 3-faset relækontakt

Shelly Pro 3 er den perfekte løsning til automatisering af lys og apparater i både private hjem og kommercielle bygninger. Med sin tre-fasede, 3-kanals relækontakt kan Shelly Pro 3 håndtere op til 48A strøm, hvilket gør den ideel til professionel belysning og apparatautomatisering. Den er udstyret med tørkontakter, der giver stor fleksibilitet med hensyn til spændingsniveauer og anvendelser. Med Shelly Pro 3 kan du indstille forskellige handlinger, scenarier og tidsplaner, der synkroniserer dit miljø med dine daglige aktiviteter eller forretningsbehov. Derudover har Shelly Pro 3 scripting funktioner til skræddersyet automatisering baseret på eksterne data eller forskellige begivenheder.

LAN, Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse

Shelly Pro 3 tilbyder LAN, Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse for maksimal sikkerhed og pålidelighed. Du kan bruge LAN-forbindelsen som backup, når det er nødvendigt, og opnå en pålidelig og sikker forbindelse.

Tre kanaler med 16A hver

Shelly Pro 3 har en samlet udgangseffekt på 48A, hvilket giver dig mulighed for at styre flere apparater og belysningskredse samtidigt. Du kan nemt tilpasse og kontrollere strømmen til forskellige enheder efter behov.

Tørkontakter

Shelly Pro 3 understøtter tørkontakter, der giver dig mulighed for at styre en bred vifte af enheder og apparater med forskellige spændingsniveauer. Tørkontakterne er alsidige og kan bruges med både lave og høje spændinger.

Forbedret sikkerhed og beskyttelse

Shelly Pro 3 er udstyret med forbedrede sikkerhedsfunktioner og TLS 1.2 support, der giver dig mulighed for at oprette sikre cloud-forbundne og lokale integrationer. Du kan være tryg ved, at dine data og forbindelser er beskyttede.

Scripting funktioner

Shelly Pro 3 understøtter fuldt ud mjS scripting, hvilket giver dig mulighed for at oprette yderligere funktioner og tilpasninger. Du kan tilpasse automatiseringen efter dine specifikke behov og opnå den mest effektive styring af dit hjem eller din virksomhed.

Shelly Pro 3 er den ultimative løsning til at optimere energiforbruget, automatisere forskellige processer og skabe et intelligent og effektivt hjem eller forretningsmiljø. Med dens avancerede funktioner og pålidelige ydeevne er Shelly Pro 3 det rette valg til både nye bygninger og eksisterende faciliteter.

Yderligere information "Shelly Pro 3"
Farve: Sort
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235268094
Info 1 Max 48A
Dimension 96mm x 53mm x 59mm
Længde (mm) 59
Bredde (mm) 96
Højde (mm) 53
EAN 3800235268094

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ