Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Pro 3EM | 400A | Effektmåler

Varenummer: 92032
Shelly Pro 3EM 400A er en avanceret enhed til energiovervågning og styring. Med avancerede sensorer og målere kan du måle og overvåge elektricitetsforbruget i dit hjem eller virksomhed. Den har voltmålere, ammeter og giver oplysninger om effekt, energiforbrug og effektfaktor. Kompatibel med smart home-systemer som Alexa og Google Home.

1.799 kr.

1.849 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly Pro 3EM | 400A | Effektmåler "

Shelly Pro 3EM 400A - Effektiv Energiovervågning og Styring

Shelly Pro 3EM 400A er en avanceret enhed til energiovervågning og styring. Denne smarte enhed giver dig mulighed for at måle og overvåge elektricitetsforbruget i dit hjem eller virksomhed på en effektiv og pålidelig måde. Med en stor nøjagtighed og en maksimal strømstyrke på 400A kan du få detaljerede oplysninger om dit strømforbrug og optimere det for at spare penge og reducere din miljøpåvirkning.

Avanceret energiovervågning

Shelly Pro 3EM 400A er udstyret med avancerede sensorer og målere, der giver dig mulighed for at overvåge forskellige aspekter af dit elektricitetsforbrug. Med indbyggede voltmålere kan du måle spændingen for hver fase, og med ammeter kan du nøjagtigt måle strømstyrken for hver fase og den neutrale leder. Du kan også få oplysninger om effekt, energiforbrug, effektfaktor og meget mere. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at identificere energisluger og tage skridtet til at optimere dit energiforbrug.

Kompatibilitet og integration til nuværende smart home system

Shelly Pro 3EM 400A er kompatibel med forskellige smart home-systemer og platforme, herunder Alexa, Google Home, Android og Apple. Dette giver dig mulighed for at integrere enheden i dit eksisterende smart home-setup og styre dit strømforbrug med stemmekommandoer eller via en mobilapp. Du kan nemt justere belysning, gardiner og andre elektriske apparater for at skabe en mere behagelig og energieffektiv hjemmeoplevelse.

Nem installation og tilslutning

Shelly Pro 3EM 400A er designet til nem installation og tilslutning. Den kan monteres på en DIN-skinne og er kompatibel med forskellige typer ledninger og klemmer. Med en intuitiv brugergrænseflade og et brugervenligt design kan du nemt tilslutte enheden til dit eksisterende elektriske system og begynde at overvåge dit strømforbrug uden besvær.

Holdbart design og lang levetid

Shelly Pro 3EM 400A er designet til at være holdbar og pålidelig. Den er lavet af kvalitetsmaterialer og har en kompakt formfaktor, der passer til de fleste installationer. Med en lang levetid kan du være sikker på, at denne enhed vil fortsætte med at levere pålidelig energiovervågning og styring i mange år fremover.

Yderligere information "Shelly Pro 3EM | 400A | Effektmåler "
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
EAN 3800235268117
Materiale Plast
Dimension 94 x19 x69 mm
Info 1 MAX 400 A
EAN 3800235268117

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ