Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Pro 4PM | Sort | 16 A

Varenummer: 92012
Shelly Pro 4PM er en professionel 4-kanals smart switch relæ med strømmåling, der er designet til DIN-skinne montering. Den har LAN, Wi-Fi og Bluetooth tilslutning, og hver kanal kan håndtere op til 16A. Med præcis strømmåling kan du overvåge strømforbruget for hver kanal individuelt. Shelly Pro 4PM er velegnet til nye hjem og forretningsfaciliteter, og den kan styres nemt via Shelly-appen, forskellige protokoller og taleassistent. 

749 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly Pro 4PM | Sort | 16 A "

Professionel 4-kanals smart relæ

Shelly Pro 4PM er en professionel smart switch designet til at blive monteret på en DIN-skinne. Denne 4-kanals switch giver dig mulighed for at styre og overvåge op til 4 separate enheder med en maksimal belastning på 16A pr. kanal og en samlet enhedsbelastning på op til 40A. Med præcis strømmåling kan du nøjagtigt overvåge strømforbruget for hver kanal individuelt.

Fleksible tilslutningsmuligheder

Shelly Pro 4PM kan tilsluttes via LAN, Wi-Fi og Bluetooth. LAN-forbindelsen giver høj sikkerhed og pålidelighed, mens Wi-Fi og Bluetooth kan bruges som backup, når det er nødvendigt. Dette sikrer en stabil og pålidelig forbindelse til dit smarte hjem.

Omfattende automatisering

Shelly Pro 4PM har et bredt udvalg af funktioner, der gør det til den bedste løsning til nye hjem og forretningsfaciliteter. Med scripting-funktionaliteter kan du oprette tilpassede automatiseringsscener baseret på forskellige begivenheder, vejrudsigt, vindudsigt osv. Du kan også styre enheden nemt via Shelly-appen, forskellige protokoller og platforme samt taleassistent.

Shelly til styring og overvågning af apparater

Med Shelly Pro 4PM kan du forudsige dine månedlige omkostninger og planlægge dit forbrug bedre. Automatiser de elektriske apparater i din restaurant og overvåg deres energiforbrug, uanset hvor du befinder dig. Shelly Pro 4PM vil advare dig, hvis et apparat er blevet glemt og efterladt tændt uden for restaurantens åbningstider, hvilket hjælper med at undgå spild af elektricitet. Du kan også indstille smarte tidsplaner, så shelly slukker for strømmen til alle ubrugte apparater om natten og tænder dem igen lige inden køkkenet åbner.

Temperaturstyring for øget produktivitet

Forskning viser, at medarbejdernes produktivitet falder, når der er temperatursvingninger på kontoret. Opvarmning og kølesystemer i bygningen bør følge de dynamiske ændringer i temperaturen i forskellige sæsoner. Tilslut Shelly Pro 4PM til de motoriserede elektriske ventiler i din vandfordelingsboks og styr opvarmning og køling effektivt. Ved hjælp af smarte tidsplaner, kombineret med temperatur- og fugtighedssensorer samt præcise vejrdata, kan du opnå dynamisk styring af opvarmningssystemet og skabe et optimalt indeklima på kontoret.

Automatisering af fællesområder for effektiv energiforbrug

Reducer unødvendige månedlige omkostninger med Shellys smarte belysningsløsninger. Shelly Pro 4PM kan måle og styre fire separate lyskredse og give dig fuld kontrol over fællesområder såsom gange, garager og opbevaringsrum, hvor lyset normalt er tændt konstant. Nu kan du gøre dem energieffektive ved hjælp af Shelly Pro 4PM's indbyggede planlægnings- og scripting-funktionaliteter. For at automatisere dine lokaler fuldt ud, tilføj Shelly Motion2 til at tænde lysene automatisk, når nogen kommer ind, og dens forudindstillede smarte timer slukker lyset, når lokalet er tomt.

Lastafkobling

Hold øje med, hvor meget energi dine solpaneler og vindturbiner genererer, og spar energi ved at kontrollere dit forbrug med Shelly Pro 4PM. Tilslut Shelly Pro 4PM til dine apparater og brug Shelly 3EM's realtidsinformation om, hvor meget energi der er blevet genereret og forbrugt. Når du skal spare energi, kan Shelly Pro 4PM automatisk slukke for ikke-væsentlige tilsluttede apparater i dit hjem.

Shelly Pro-serien

Shelly Pro-serien er designet til at blive installeret inde i DIN-sikringsboksen og er forbedret med temperatur-, overbelastnings- og overspændingsbeskyttelse af belastningen. Denne serie giver fuld smart automation uden behov for ekstra kabler eller ledninger og er perfekt til hjem, kontorer, butikker, virksomheder og produktionsfaciliteter samt nybyggeri.

Yderligere information "Shelly Pro 4PM | Sort | 16 A "
Farve: Sort
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235268049
Info 1 Max 16A
EAN 3800235268049

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ