Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Pro Dimmer 1PM | 1 kanals WiFi lysdæmper | DIN-skinne | Max. 200W

Varenummer: 92036
Smart lysdæmper til indbygning på DIN-skinne. Shelly Pro Dimmer 1PM giver dig præcis lysstyring, energibesparelse og fuld kontrol via WiFi, Bluetooth og LAN. Med indbygget strømmåler og kompatibilitet med populære smart home systemer som Google Home og Alexa, er denne enhed den perfekte løsning til både hjem og kontor. Opgrader dine lys med Shelly Pro Dimmer 1PM og skab den perfekte atmosfære i ethvert rum!

459 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly Pro Dimmer 1PM | 1 kanals WiFi lysdæmper | DIN-skinne | Max. 200W"

Skab det perfekte smart home med Shelly Pro Dimmer 1PM

Shelly Pro Dimmer 1PM er den ideelle løsning til at skabe et intelligent hjem med optimal belysning. Denne smarte lysdæmper til indbygning på DIN-skinne giver dig mulighed for at justere lysstyrken præcist efter dine behov, hvilket sikrer den perfekte stemning i hvert rum. Med indbygget strømmåler kan du overvåge energiforbruget og optimere dine omkostninger.

Shelly Dimmer til ombygning af eksisterende afbryder

Shelly Pro Dimmer 1PM er designet til nem installation og kan bruges med dine eksisterende afbrydere. Uanset om du har en enkel eller dobbelt knap, kan denne lysdæmper til stikkontakt tilpasses for at give fuld funktionalitet. Det gør ombygningen enkel og effektiv uden behov for omfattende ændringer i din nuværende installation.

Bluetooth, LAN og WiFi lysdæmper med app

Med Shelly Pro Dimmer 1PM får du en alsidig lysdæmper, der understøtter Bluetooth, LAN og WiFi. Denne smart lysdæmper kan styres via Shelly-appen, som gør det muligt at tilpasse lysstyrken, oprette tidsplaner og automatisere dine lys. Uanset hvor du er, kan du altid kontrollere dine lys og sikre, at dit hjem er oplyst som ønsket.

Præcis lysstyring med Shelly Pro Dimmer 1PM

Shelly Pro Dimmer 1PM tilbyder præcis lysstyring med justerbare min/max lysstyrkeniveauer. Denne WiFi lysdæmper gør det muligt at tilpasse belysningen nøjagtigt efter dine præferencer og sikrer, at du altid har den rigtige belysning til enhver aktivitet. Brug den indbyggede nattilstand for at reducere lysstyrken om natten og skabe en behagelig atmosfære.

Smart lysdæmper til energibesparelse og øget sikkerhed

En af de væsentligste fordele ved Shelly Pro Dimmer 1PM er dens evne til at hjælpe dig med at spare energi. Med dens indbyggede strømmåler og automatiserede tidsplaner kan du nemt reducere dit energiforbrug. Denne smart lysdæmper er også udstyret med sikkerhedsfunktioner som temperaturbeskyttelse, overstrømsbeskyttelse og overspændingsbeskyttelse, der sikrer, at din installation er sikker og pålidelig.

Shelly lysdæmper med stor kompatibilitet og integration

Shelly Pro Dimmer 1PM er kompatibel med en bred vifte af smart home systemer, inklusive Google Home, Amazon Alexa og Samsung SmartThings. Du kan integrere denne Shelly lysdæmper med dine eksisterende systemer og oprette avancerede automatiseringsscenarier, der passer perfekt til dine behov. Med dens understøttelse af både Bluetooth, WiFi og LAN er det nemt at tilføje og styre dine enheder via Shelly-appen.  

UNDERSTØTTEDE BELASTNINGSTYPER per udgang
HV LED lamper (Dæmpbare) 200W 
Dæmpbare elektroniske transformere 200W 
Glødepærer 200W 
HV halogenlamper 200W 
Yderligere information "Shelly Pro Dimmer 1PM | 1 kanals WiFi lysdæmper | DIN-skinne | Max. 200W"
Anvendelses(område): Indendørs
Driftstemp. : -20° til +40°
Dæmpbar: Ja
Farve: Grøn
Materiale: Plastik
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
Tæthedsgrad (IP): IP20
Volt: 110V, 230V
Watt: 2W
EAN 3800235268162
Info 1 Dæmpningstype: bagkantsdæmpning (Trailing edge)
Kompabilitet Amazon Alexa, Google Smart Home og Samsung SmartThings
Detektion Wi-Fi op til 30m indendørs og 50m udendørs | Bluetooth op til 10m indendørs og 30m udendørs
Længde (mm) 94
Bredde (mm) 19
Højde (mm) 69
EAN 3800235268162

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ