Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Pro Dual Cover PM

Varenummer: 92030
Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM er en avanceret DIN-skinne monterbar smart controller, der gør det muligt at kontrollere og overvåge gardiner og skodder på en intelligent måde. Den har LAN, Wi-Fi og Bluetooth tilslutning, og kan styre to gardiner/skodder med en belastning på op til 16A hver. Med præcis strømmåling og mulighed for avancerede automatiseringsprocedurer er Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM perfekt til automatisering af rulleskodder, gardiner, markiser og meget mere.

699 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly Pro Dual Cover PM"

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM - Din smarte løsning til kontrol af gardiner og skodder

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM er en avanceret DIN-skinne monterbar smart controller, der gør det muligt at kontrollere og overvåge dine gardiner og skodder mm. på en intelligent måde. Med en belastning på op til 16A per udgang kan du nemt styre position og overvåge strømforbruget. Uanset om du ønsker at automatisere dine rulleskodder, gardiner, markiser, porte eller andre AC-motorer, giver Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM dig en brugervenlig løsning.

Avanceret kontrol og overvågning af Smart home 

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM leveres med en række avancerede funktioner, der gør det nemt at styre og overvåge dine gardiner og skodder. Med LAN, Wi-Fi og Bluetooth tilslutning kan du nemt oprette forbindelse fra forskellige enheder og platforme. Du kan bruge Shelly-appen eller stemmeassistenter til at styre dine gardiner og skodder, og du har også mulighed for at oprette avancerede automatiseringsprocedurer baseret på brugerfeedback og vejrprognoser.

Fleksibelt design og nem installation 

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM er designet til nem installation på DIN-skinnen i dit elforsyningssystem. Den kompakte størrelse og det brugervenlige design gør det nemt at integrere controlleren i dit eksisterende system. Med skrueklemmer og en bred vifte af kompatible ledninger kan du nemt tilslutte dine gardiner og skodder til Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM uden behov for ekstra kabler eller ledninger.

Sikkerhed og pålidelighed 

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM er udstyret med indbyggede sikkerhedsfunktioner, herunder overophedningsbeskyttelse og overstrømsbeskyttelse. Dette sikrer, at dine gardiner og skodder fungerer sikkert og pålideligt under alle forhold. Controlleren er også kompatibel med TLS 1.2, hvilket giver en sikker og pålidelig forbindelse til cloud-baserede og lokale integrationer.

Praktiske anvendelser

Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM kan bruges i en bred vifte af scenarier, herunder automatiserede persienner, markiser og rulleskodder. Du kan indstille dine gardiner og skodder til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter af dagen, baseret på lysforhold eller vejrprognoser. Den avancerede strømovervågning giver dig mulighed for at optimere dit energiforbrug og reducere omkostningerne.

Tekniske specifikationer

  • Størrelse (HxBxD): 96x53x59mm
  • Vægt: 0.150 kg
  • Montage: DIN-skinne
  • Skrueterminaler: 0.4 Nm / 3.5 lbin
  • Strømforbrug: < 3 W
  • Wi-Fi-protokol: 802.11 b/g/n
  • Bluetooth-protokol: 4.2
  • RF-bånd: 2400 - 2495 MHz

Med Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM får du den ultimative kontrol over dine gardiner og skodder. Uanset om du ønsker at automatisere dit hjem eller forbedre effektiviteten i din virksomhed, er Shelly Pro Dual Cover / Shutter PM den perfekte løsning for dig.

Yderligere information "Shelly Pro Dual Cover PM"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Sort
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235268124
Info 1 DIN-Skinne
Info 2 2x16A
Dimension 96x53x59
Materiale Plast
EAN 3800235268124

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ