Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly RGBW2

Varenummer: 92001
Shelly RGBW2 er et Wi-Fi-styret relæ til LED-strips og LED-lys. Det understøtter både 12V og 24V og kan håndtere op til 288W samlet effekt. Du kan styre lysstyrken, farverne og skabe unikke effekter for at skabe den ønskede stemning. Relæet kan også følge dit daglige program eller solopgangs-/solnedgangstiderne. Det er kompatibelt med stemmeassistenter som Alexa og Google Home. Du kan også kombinere det med dine andre Shelly-enheder og skabe brugerdefinerede scener for at automatisere dit hjem. Dimensioner: 43mm x 38mm x 14mm.

205 kr.

Udsolgt

Indtast din e-mail adresse nedenfor og få besked når produktet igen er på lager.
"Shelly RGBW2"

Shelly RGBW2 - Wi-Fi-styret relæ til LED-smarte strips

Shelly RGBW2 er et Wi-Fi-styret relæ, der gør det muligt at gøre dine LED-strips intelligente og nemt styre dem fra din mobile enhed. Dette smarte relæ kan tilsluttes som enhver anden LED-controller og understøtter både 12V og 24V hvide, RGB og RGBW LED-strips samt 12V/24V LED-pærer med en samlet effekt på op til 288W.

Intelligent styring og omfattende funktionalitet

Med Shelly RGBW2 kan du nemt styre dine LED-strips eller LED-dimmbare lys. Du kan justere lysstyrken, vælge mellem 16 millioner farver og skabe unikke farveeffekter for at skabe den ønskede stemning. Relæet kan også indstilles til at følge dit daglige program eller solopgangs-/solnedgangstiderne og automatisk kontrollere belysningen herefter.

Integration med stemmeassistenter og andre Shelly-enheder

Shelly RGBW2 er kompatibel med populære stemmeassistenter som Alexa og Google Home, hvilket giver dig mulighed for at styre dine lys med stemmekommandoer. Du kan også kombinere Shelly RGBW2 med dine andre Shelly-enheder og oprette brugerdefinerede scener for at skabe et intelligent og sammenhængende hjemmeautomatiseringssystem.

Tekniske specifikationer

  • Strømforsyning: 12-24V DC
  • Maksimal belastning: 12A
  • Trådløst/Wi-Fi-protokol: 802.11 b/g/n
  • Dimensioner: 43mm x 38mm x 14mm

Omdan dit hjem til et smart home

Shelly RGBW2 er den ideelle løsning til at gøre dine LED-strips smarte. Med Wi-Fi-styring, omfattende funktionalitet og integration med stemmeassistenter og andre Shelly-enheder kan du nemt skabe den ønskede belysning og stemning i dit hjem. Uanset om det er under køkkenskabene, i stuen eller som en del af et automatiseret hjemmebelysningssystem, giver Shelly RGBW2 dig fuld kontrol over dine lys.

Yderligere information "Shelly RGBW2"
Farve: Gul
Trådløs teknologi: Wifi
Volt: 12V, 24V
EAN 3800235262191
Dimension 43mm x 38mm x 14mm
Materiale Plast
Længde (mm) 38
Bredde (mm) 43
Højde (mm) 14
EAN 3800235262191

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ