Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly TRV | Smart Termostat med WiFi | Intelligent varmestyring

Varenummer: 92021
Shelly TRV er en Wi-Fi-styret smart termostatisk radiatorventil, der giver dig mulighed for at styre temperaturen i dit hjem nemt og effektivt. Den har en lang batterilevetid med et genopladeligt batteri, der kan vare op til 2 år. Du kan nemt justere temperaturen i rummet mellem 5°C og 30°C og styre ventilen via Shelly-appen eller ved hjælp af forskellige protokoller, platforme og stemmeassistenter. Shelly TRV har også avancerede funktioner som smarte profiler for effektivt energiforbrug og fjernbetjent varmestyring. Den er kompatibel med Alexa, Google Home, Android og iOS, hvilket gør det nemt at integrere den i dit smarte hjem. Med Shelly TRV kan du opnå optimal varmestyring og spare på dine energiomkostninger.

499 kr.

559 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly TRV | Smart Termostat med WiFi | Intelligent varmestyring"

Shelly Termostat - WiFi styret smart termostatisk radiatorventil

Shelly TRV er en avanceret og intelligent radiatorventil, der kan forvandle dit hjem til et energieffektivt og komfortabelt rum. Med Shelly TRV kan du nemt og fleksibelt styre temperaturen i dit hjem, uanset hvor du befinder dig. Denne smarte enhed er designet til at erstatte din gamle termostatventil og giver dig mulighed for at oprette tilpassede scenarier baseret på tid, temperatur eller forskellige handlinger, så du kan optimere dit varmestyringssystem og spare på energiomkostningerne.

Smart termostat Avanceret design med brugervenlighed i fokus

Shelly TRV er designet med fokus på funktionalitet og brugervenlighed. Den er udstyret med LED-display og berøringsfølsomme knapper, der gør det nemt at foretage hurtige justeringer. Med dens kompakte størrelse og elegante udseende passer den perfekt ind i enhver indretning.

Radiator termostat wifi med lang batterilevetid og nem genopladning

Shelly TRV har en indbygget genopladelig batteri med en kapacitet på 6500 mAh, hvilket giver en batterilevetid på op til 2 år, baseret på en typisk varmesæson på 5 måneder. Batteriet kan genoplades via USB-C-porten på blot 5 timer, så du altid har en pålidelig og energieffektiv enhed.

Smarte profiler for effektiv energiforbrug

Med Shelly TRV kan du oprette op til 5 forskellige profiler med 6 temperaturpunkter hver. Dette giver dig mulighed for at tilpasse indstillingerne og styre varmen separat i hvert rum, hvilket sikrer effektivt energiforbrug. Når du er på ferie, kan du vælge "Ferie" -profilen, som automatisk reducerer varmen til et minimumsniveau for at spare energi, når ingen er hjemme. Indstil "Ferie" -profilen til at slukke en dag før din hjemkomst, og Shelly TRV vil øge varmen til de forudindstillede standardgrader, så du kommer hjem til en hyggelig atmosfære.

Fjernbetjent varmestyring med termostat wifi

Med Shelly TRV behøver du ikke bekymre dig, hvis du sidder fast i trafikken. Du kan nemt styre varmen via din smartphone og bede Shelly TRV om at udskyde opvarmningen i flere minutter eller timer. Dette giver dig fuld fleksibilitet og kontrol, uanset hvor du befinder dig.

Integration med dit smarte hjem

Shelly TRV er kompatibel med Alexa, Google Home, Android og iOS, hvilket giver dig mulighed for at styre din radiatorventil ved hjælp af stemmekommandoer. Du kan også kombinere Shelly TRV med andre Shelly-enheder i dit hjem for at skabe tilpassede automatiske scenarier og optimere dit smarte hjem.

Med Shelly TRV får du ikke kun en intelligent radiatorventil, men også en pålidelig og energieffektiv løsning, der giver dig fuld kontrol over dit varmestyringssystem. Oplev komforten ved at have den perfekte temperatur i dit hjem, samtidig med at du sparer penge på dine energiomkostninger.

Yderligere information "Shelly TRV | Smart Termostat med WiFi | Intelligent varmestyring"
Farve: Hvid
Trådløs teknologi: Wifi
EAN 3800235262559
Dimension 94mm x 62mm x 53mm
Længde (mm) 53
Bredde (mm) 94
Højde (mm) 62
EAN 3800235262559

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ