Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Shelly Wall Display | Sort

Varenummer: 92023
Shelly Wall Display er en intelligent 4" vægdisplay, der giver dig nem og centraliseret kontrol og overvågning af alle dine Shelly-enheder. Med et minimalistisk design og en tilpasselig hjemmeskærm kan Shelly Wall Display nemt tilpasses dit interiør og dine behov. Den integrerede 5 A kontakt giver dig mulighed for at styre elektriske apparater, og de indbyggede sensorer måler temperatur, luftfugtighed og lysstyrke. Du kan også overvåge strømforbruget i rummet og oprette scener og tidsplaner. Shelly Wall Display er det perfekte valg til at modernisere dit hjem og gøre det smartere og mere effektivt.

849 kr.

929 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Shelly Wall Display | Sort"

En intelligent styringsenhed til dit smart home

Shelly Wall Display er et intuitivt 4" vægdisplay, der giver dig nem og centraliseret kontrol og overvågning af alle dine Shelly-enheder. Med sit minimalistiske design og tilpasselige hjemmeskærm passer Shelly Wall Display perfekt ind i dit interiør og tilpasser sig dine behov. Udskift din almindelige lyskontakt på bare 10 minutter og styr alle dine Shelly-enheder med et enkelt tryk.

Styrk dit smart home: forenklet kontrol fra et sted!

Shelly Wall Display er en sofistikeret 4-tommers display, der bringer intuitiv kontrol og problemfri overvågning til alle hjørner af dit smarte hjem. Sig farvel til dine almindelige kontakter - nu kan du uden besvær tænde/slukke dine enheder med et enkelt tryk. Uanset om det er at dæmpe lyset, justere rummets atmosfære eller sikre optimal energieffektivitet, gør denne smarte styringsenhed hjemmestyring simpel. Den meget tilpasselige hjemmeskærm bliver en refleksion af dine præferencer og giver et hurtigt overblik over vigtige smart home-detaljer som temperatur, luftfugtighed og strømforbrug i rummet. Den har også en indbygget 5 A kontakt, der er nem at betjene; et hurtigt tryk med to fingre lader dig tænde eller slukke den uden at skulle kigge.

Nem navigation og tilpasselig hjemmeskærm

Rul gennem forskellige menuer og styr dine enheder med et enkelt tryk på Shelly Wall Display. Tilpas din hjemmeskærm, så den passer præcis til dine behov. Arranger og tilpas layoutet for at vise op til 6 enheder, der betyder mest for dig. Du kan tænde eller slukke enheder med et enkelt tryk, overvåge luftfugtighed og temperatur og få øjeblikkelig information om rummets nuværende strømforbrug.

Hurtigt kontrolcenter: dine favoritter

Dette dedikerede område giver dig mulighed for at oprette en ubegrænset samling af dine mest anvendte enheder, grupper og scener og sætter dem alle inden for nem rækkevidde. Vil du indstille den perfekte stemning? Vil du styre enhedsgrupper med et enkelt tryk? Tilføj dem blot til dine favoritter og naviger til dem øjeblikkeligt. Sig farvel til at skulle bladre gennem menuer - Favoritfanen sikrer, at alt hvad du har brug for, er lige der, hvor du forventer det.

Styring af enheder og grupper

Med devices fanen på Shelly Wall Display kan du få hurtig adgang til alle dine enheder med et enkelt blik. Se en komplet liste over enheder, der er sat op i dit valgte rum, og styre hver enkelt individuelt. Forenkl styringen ved hurtigt at administrere dine eksisterende enhedsgrupper. Opdag og styr grupper af enheder, der arbejder sammen harmonisk inden for det valgte rum, alt sammen på ét praktisk sted.

Skab den perfekte atmosfære med scener

Forvandl dit rum øjeblikkeligt med scener, du har oprettet, for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Uanset om det er en hyggelig filmaften eller en sjov sammenkomst, giver Scenes-fanen dig mulighed for at ændre stemningen med et enkelt tryk.

Modernisér dit belysningssystem

Erstat dine traditionelle kontakter med Shelly Wall Display og tilslut dens indbyggede 5A kontakt til dine lys. Med et enkelt tryk med to fingre kan du tænde eller slukke kontakten uden at skulle kigge. Og bare rolig - kontakten kan også tilsluttes en traditionel lyskontakt ved siden af displayet for at imødekomme alles behov i hjemmet. Shelly Wall Display er dog mere end bare en smart kontakt - det intuitive touch-interface lader dig nemt skifte mellem faner og styre dine andre enheder også. Det overvåger også rummets temperatur, luftfugtighed og strømforbrug og viser denne information på hjemmeskærmen hele tiden.

Yderligere information "Shelly Wall Display | Sort"
Farve: Sort
Trådløs teknologi: Bluetooth, Wifi
EAN 3800235262597
Info 1 Max 5A
Dimension 85mm x 85mm x 30mm
Længde (mm) 30
Bredde (mm) 85
Højde (mm) 85
EAN 3800235262597

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ