Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Skabslys 30cm | Batteridrevet | 2.5W | PIR Sensor

Varenummer: 5011

Varm Hvid (WW) - 3000K - 2.5W - IP20 - 200lm - Batteridrevet (Indbygget batteri) - Medfølger lader - Sensor (PIR sensor) - Vælg mellem Tænd/sluk og automatisk tænd via sensor - Sensoren kan justeres i 90°

Armaturet kan nemt og hurtigt monteres med en magnetskinne der medfølger. Skinnen kan opsættes med det medfølgende dobbeltklæbende 3M tape. Armaturet kan nemt tages af magnetskinnnen og sættes til opladning.&

129 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Skabslys 30cm | Batteridrevet | 2.5W | PIR Sensor"

Smart batteridrevet underskabsarmatur

Dette smarte skabslys kommer med et indbygget batteri og er derfor trådløst. Man oplader skabslyset via det medfølgende USB kabel. På denne måde slipper man for at skulle tilkoble strømforsyning og man slipper for at skulle trække ledninger til lyset. Det gør det muligt at få en god belysning steder, som man måske tidligere har fravalgt fordi at strømforsyningen har været en hindring. Udover at være batteridrevet så har skabslyset også en indbygget sensor. Den indbyggede sensor gør det muligt at lyst automatisk tænder når der er bevægelse i nærheden af sensoren.

Skabslys med sensor

Den smarte indbyggede sensor gør det muligt at lyset selv tænder og slukker automatisk. Sensoren tænder ved bevægelse i nærheden af sensoren. Man kan vælge at justere sensoren helt op til 90° hvilket giver gode muligheder. Ønsker man ikke at anvende sensoren kan man blot vælge at anvende sluk og tænd knappen på skabslyset.

Hvordan monterer jeg dette køkkenlys?

Dette skabslys / køkkenlys kommer med en utrolig nem opsætning. Der medfølger dobbeltklæbende 3M tape, samt en magnetskinne, der gør det nemt og hurtigt at opsætte dette armatur. Magnetskinne monteres det ønskede sted og selve armaturet sættes på skinnen. Armaturet er ultra nemt at tage ned og sætte til opladning. 

Yderligere information "Skabslys 30cm | Batteridrevet | 2.5W | PIR Sensor"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Nej
Farve: Hvid
Lysfarve: 3000K
Lyskilde type: Indbygget LED
Lysspredning: 360°
Tæthedsgrad (IP): IP20
Volt: 5V
EAN 5999097943022
Info 1 Indbygget batteri og sensor
Info 2 Kan indstilles til at tænde automatisk via sensor
Dimension L:300mm - B:37.5mm - Strømkabel: 25cm
EAN 5999097943022

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ