Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Zigbee Smart Home (HUE kompatibel)

Her finder du vores produkter med integreret Zigbee protokol.  Zigbee kan beskrives som et såkaldt mesh netværk der kan ses som et alternativ til Wi-Fi eller Bluetooth. I et mesh netværk fungerer hver enhed som en signalgentager. Det vil sige at selvom din enhed er udenfor rækkevidde af dit normale wifi vil andre zigbee enheder på systemet forstærke signalet og gøre styring mulig. Zigbee er ideelt til at kontrollere smart home produkter og benyttes da også i en lang række forskellige smart home systemer eks. Philips HUE, Osram Lightify og IKEA Trådfri.

Zigbee Gateway er ofte nødvendigt

Selvom produkterne i denne kategori kommer med integreret Zigbee protokol er det som oftest nødvendigt med en såkaldt gateway eller bridge der kobles på wifi router for at gøre styringen via diverse systemer muligt.  Typiske gateways omfatter bl.a. Philips HUE Bridge, Osram Lightify Gateway eller IKEA Trådfri Gateway. Nogle smart home systemer er bundet til kun at kunne benytte deres egne produkter, derfor kan du ikke være sikker på at alle zigbee systemer vil virke sammen.

Kompatibilitet med Google Home, Apple Home, Philips HUE, OSRAM Lightify mv.

Ønsker du at benytte produkterne i dit eksisterende Smart Home setup er det nødvendigt at produkterne er kompatible med dette system. Under produkterne kan du orientere dig omkring kompatibilitet med de forskellige systemer. Vi gør opmærksom på at nogle af produkterne i denne kategori er 3.parts kompatible dette betyder at vi ikke kan garantere at produkterne er kompatible med fremtidige opdateringer i de forskellige systemer.

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste