Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

SMART HOME

Et intelligent hjem gør livet meget sjovere. Hos PlusLED.dk finder du masser af forskellige Smarthome enheder der giver dig fuld styring og automatisering af dit hjem. Vi har inddelt de forskellige systemer i kategorier, der gør det nemt for dig at læse mere systemernes mange muligheder og kombinationer. Vi får hele tiden nye produkter ind der åbner op for flere muligheder og kombinationer til dit smart hjem. 

Smart lysstyring til dit hjem

De mange nye smart hjem systemer muliggør enkel styring af lyset i dit hjem. Hvad enten du søger en nem tænd-/sluk mulighed på din mobiltelefon eller en komplet automatisering af din belysning er mulighederne nu til stede og mange. Det kan være svært at navigere rundt i de forskellige systemer og se jeres løsning i blandt de mange muligheder. 

Enkel løsning eller masser af kombinationer?

Søger du enkel lysstyring/dæmpning via fjernbetjening eller smartphone, er systemer som Mi Light eller Philips HUE en god løsning. 

Ønsker du er flere muligheder og kombinationer, kan du med fordel kigge efter systemer som Zigbee, Philips HUE og SmartLife mv. Her findes der mange forskellige produkt kombinationer og samtidigt mulighed for mere automatisering og assistent styring via smarthjem systemer som Google Home, Apple Home, Amazon Alexa, IFTTT mfl.

 

Underkategorier

Smart Home Danmark

Det intelligente hjem er et relativt nyt begreb og stadig ukendt for mange i Danmark. Nutidens teknologi åbner hele tiden op for nye muligheder. Fælles for de fleste er at de har til hensigt at gøre vores dagligdag nemmere. Vores hjem er her omdrejningspunktet med stor fokus på forenkling og digitalisering af dagligdags liv og processer.

Smart hus

Ønsker du eksempelvis at lyset i garagen skal tænde når du kører ind i indkørslen? At kunne tjekke dit overvågningskamera når du er på ferie? Eller at aflåse dit hjem og slukke for alt lys i huset via din smarthome app? Disse produkter findes og hører under fællesbetegnelsen smart hjem produkter eller smart hjem løsninger.

Hvilket Smart hjem system?

Der findes utallige smarthome systemer på markedet i dag. Lige fra de helt små der er begrænset til ganske få funktioner og kun kan styre en enkelt enhed og til de mere etablerede der forsøger at muliggøre styring på tværs af så mange forskellige enheder som muligt. 

Er det første gang du er på udkig efter en smart hjem løsning kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser omkring hvilken funktion du ønsker at gøre smart. Samtidigt kan det også være godt at have for øje hvad du kunne forestille dig at kunne styre i fremtiden og se om det system du har kigget på kan snakke sammen med andre systemer der søger at samle forskellige funktioner i et system eks. Google Home, Apple Hjem mv. 

Styr lyset med mobilen eller med fjernbetjening

De fleste smart hjem pære med fjernbetjening muliggør en enkel styring af lyset. Her kan mulighederne variere og omfatter bl.a. dæmpning af lyset, styring af lysets farve (RGB) og styring af det hvide lys varme/kulde (CCT). Nogle af disse systemer understøtter også styring via app på din smartphone, men kræver nogle gange tilkøb af bridge eller gateway.