Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

LED Lysdæmper til ledning | Hvid | Zigbee Lysdæmper m. fodtryk | 1- 50W

LED Lysdæmper til ledning - Hvid led dæmper med fodtryk - Zigbee (HUE kompatibel) - 1-50W belastning

Varenummer: 7858W
229,00 DKK

Trustpilot

Detaljer

Sådan får du en gulvlampe med lysdæmper

Ønsker du at få en standerlampe med lysdæmper er denne hvide lysdæmper på ledning med fodtryk, helt sikkert den rigtige løsning for dig. Denne LED lysdæmper dæmper de fleste dæmpbare lyskilder og LED pærer. Den skal blot monteres på ledningen til dine stander –eller gulvlamper. Den dæmper lyskilder fra 1-50w LED og 10-100w halogen ved at holde trykknappen inde. 

Dæmpning af gulvlamper med en lysdæmper til ledning

LED lysdæmperen er nem at montere mellem to ledninger f.eks. mellem en stikprop og en gulvlampe. Du kan normalt bruge den ledning, der allerede sidder monteret på lampen. Du klipper blot ledningen og montere lysdæmperen på de to ledninger – se vores monteringsvideo herunder.

På denne fodtryks LED lysdæmper til ledning er der en lille drejeknap på bagsiden, hvor man kan indstille det ønskede minimums settings niveau. Dette gør man for at undgå, at man dæmper lampen ned til under et niveau, hvor den synes slukket.

Trykknappen på denne LED lysdæmper har to funktioner. Den bruges både til at dæmpe lyset ved at holde knappen inde, samt som afbryder ved at trykke hurtigt på dæmperen.

Zigbee lysdæmper – gør dine gulvlamper smarte 

Denne hvide lysdæmper til ledning fungerer ikke kun som en almindelig LED lysdæmper, men også som en Zigbee dæmper (bla.er den HUE kompatibel) – også kaldet en ”smart lysdæmper”.

Hvis du ønsker at kunne styre denne Zigbee LED lysdæmper med din smart home installation, kan dette sagtens lade sig gøre, da den har integreret Zigbee. Det betyder, at du med en Philips HUE Bridge, IKEA trådfri Bridge, Osram Lightify Gateway e.l kan styre dæmperen med et af disse systemer. Den er desuden kompatibel med både Google Home og Amazon Alexa via en af disse, eller lignende, gateways.

Lysdæmper til LED - blandt markedets bedste lysdæmpere

Med denne hvide fodtryks LED lysdæmper til ledning får du en af de bedste lysdæmpere, der er på markedet til LED lyskilder. Hvis du har en lyskilde med et lavt dæmpningsniveau, kan man sætte et ønsket mininums niveau på bagsiden af lysdæmperen på den lille drejeknap.

Dette, sammen med Zigbee integrationen, gør at denne LED lysdæmper til montering på ledning, er en af markedets absolut mest alsidige og smarte LED lysdæmpere.

Sådan monteres Zigbee lysdæmperen og styres via Philips HUE

Yderligere information

EAN
EAN
5712716785823
Dimension Ø80.5mm - H: 20mm
Anvendelse Indendørs
Watt Belastning LED: 1-50W / Halogen: 10-100W
IP-Klasse IP20
Volt 230V
Info 1 Kabler: 2 x 0,75mm2
Info 2 Bagkantslysdæmper (CR)
Levering Midlertidigt udsolgt