Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Solcelle Lanterne med "Stearinlys" | Hvid | Skumringssensor

Varenummer: 6231

Hvid - IP44 - Skumringssenor - 3000K - Varm hvid lys

Lampen kan både stilles på flade overflader og hænges i det indbyggede ophæng.

129 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Solcelle Lanterne med "Stearinlys" | Hvid | Skumringssensor"

Skab en hyggelig stemning med solcelle lanterner 

Her får man en flot solcelle lanterne i farven hvid. Lampen har et indbygget stearinlys som også er hele lanternes lyskilde. Det indbyggede stearinlys er med til at få solcelle lampen til at minde om en gammeldags lanterne med levende lys i. Den kommer i et klassisk design og kan bidrage med at skabe en ekstra hyggelig atmosfære på terrrassen, i haven eller hvor end man ønsker det. Den er IP44 klassificeret og den er derfor ideel til at kunne blive anvendt udendørs.

Solcellelampe til haven eller terassen

Denne solcelle lampe er perfekt til at blive placeret i din have eller på din terrasse. Det flotte design og varm hvide lys, som den udskiller, gør at den er ideel til at blive placeret disse steder. Den er utrolig fleksibel i forhold til placering, hvor den både kan stilles på flade overflader eller hænges i det indbyggede ophæng. Det eneste man skal sørge for med lampen er, at den skal placeres et sted hvor den kan modtage solstråler i løbet af dagen og så skal man sørge foir at solcellepanelet ikke er tildækket af snavs eller lign.

Udnyt solens stråler med solcellelamper udendørs

Med en solcellelampe kan man anvende en naturlig energikilde til at skabe en flot belysning. Her slipper man enten at skulle skifte batterier, som i en batteridrevet lanterne eller for at skulle udskifte stearinlys, som i en gammeldags lanterne. Så man får her både en løsning som er nem at opsætte, billig og man anvender en grønenergi.

Yderligere information "Solcelle Lanterne med "Stearinlys" | Hvid | Skumringssensor"
Anvendelses(område): Udendørs
Dæmpbar: Nej
Farve: Hvid
Lysfarve: 3000K
Tæthedsgrad (IP): IP44
EAN 5901508309341
Info 1 Skumringssensor
Materiale Plastic
EAN 5901508309341

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ