Click to Hide Notification

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Solcelle Lyskæde Med Kuglelys | RGB | 4.5m | Trådløs

50 LED dioder/pærer - 4.5m lyskæde + 1.75m fra første kugle/diode til solcellepanelet - 4 lys melodier - IP65 - USB kabel medfølger - 10 cm imellem hver kugle

Der medfølger spyd, skruer, plugs og ophæng - så man kan placere solcelle panelet i jorden eller montere det ophængt.

Varenummer: 7198
249,00 DKK

Forvent. levering 1-3 hverdage

 • Fragt 49,- til GLS pakkeshop
 • Fri Fragt til GLS pakkeshop v/køb over 599,-
 • E-mærket Webshop
 • Levering indenfor 1-3 hverdage

Trustpilot

Detaljer

Skab en festlig stemning med lyskæde udendørs

Her får man en lyskæde på 4.5m, samt 1.75m ledning fra solcellepanelet til første diode/lyskugle. Det ekstra stykke ledning fra panelet til første diode gør det lettere og mere fleksibelt at placere lyskæden og samtidig placere solcellepanelet i en god position. Lysene i lyskæden er i 4 forskellige farver, som giver en festlig stemning og det er muligt at vælge imellem forskellige lys melodier, så man kan tilpasse den festlige stemning yderligere.

Solceller lyskæde til haven

Ved at anvende solcelle lyskæder, så vælger man en grøn energikilde fordi at lyskæden via solcellepanelet anvender solens stråler til at oplade batteriet. Det er derfor en naturlig energikilde og man slipper for at skulle tilkoble en strømforsyning og skulle trække ledninger hen til lyskæden. Udover at være at anvende groenenergi, så slipper man også for at det påvirker el regningen. Med en solcelle lyskæde får man altså en flot belysning, som er klimavenlig og samtidig ikke påvirker el regningen.

Nem opsætning og placering med lyskæde solcelle

Med denne festlige solcelle lyskæde får man en lyskæde, som er nem og meget fleksibel at placere og montere. Der medfølger både et spyd og et ophæng til lyskæden, så man kan vælge at placere solcellepanelet i jorden eller hænge det op. Det er muligt at oplade lyskæden via USB kabel, hvis man ønsker at anvende det indenfor. Lyskæden oplader batteriet via solcellepanelet og derved solens stråler. Den er altså derfor trådløs hvilket gør den meget fleksibel i forhold til placering. Det eneste man skal sørge for er at solcellepanelet er placeret et sted hvor det kan modtage sol det meste af dagen og at solcellepanelet ikke er dækket af snavs og skidt.

Party lyskæde til havefesten

Lyskæden er ideel til at bidrage med en ekstra festlig stemning til havefesten eller en festlig aften på terrassen. De forskellige lys melodier gør det muligt at justere hvor festlig en stemning man ønsker og samtidig giver det mulighed for både at skabe en festlig og en hyggelig stemning.

Yderligere information

EAN
EAN
5712716071988
Dimension L: 4.5m lyskæde + 1.75m ledning fra solcellepanel til første diode
Anvendelsesområde Udendørs
IP-Klasse IP65
Sekundær strøm Kan oplades via USB
Info 1 4 forskellige lysindstillinger | Indbygget batteri og solcellepanel
Info 2 Der med følger skruer, plugs, ophæng og spyd
Levering Forvent. levering 1-3 hverdage