Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Solcellelampe spyd

Gå sommeren i møde med solcellelamper på spyd

Hvis du ønsker en varm og rolig belysning i din have eller udendørs områder, kan du med fordel anvende solcellelamper. Dermed slipper du for at trække kabler og ledninger rundt i haven, og du har mulighed for at flytte rundt på lampen efter behov. 

Med solcellepaneler monteret på lampen, sørger solen nemlig for at generere strøm til din udendørs belysning. Det har derfor aldrig været nemmere at få flot og enkel belysning i haven, indkørslen eller lignende steder hvor ledningsføring af fast strøm ikke altid er en mulighed.

Solcellelamper med spyd til potter og bede

Solcellelamper som monteres i jorden med spyd er særligt anvendelige i potter, bede og græsarealer. Spyddet gør det super nemt at opsætte lampen, eftersom du blot presser spydet ned i det underlag som lampen skal stå på. 

Det hæver samtidigt lampen fra jorden, hvilket bidrager til en øget levetid for lampen. Da den på denne måde ikke er i konstant kontakt med underlaget, som ved regnvejr og lignende kan påvirke de omkringliggende elementer.


Populære i Solcellelampe spyd

LED solcellelamper med spyd til haven

LED teknologien har betydet at strømforbruget i den almene belysning er faldet drastiskt. Det har betydet at det er blevet muligt at producere relativt kraftige udendørslamper, som kan drives med solcellepaneler. Uden at lampen behøves at blive overdimensioneret for at have plads til solpanelet. 

Oftest vil du opdage at solpanelet næsten er usynligt, eftersom at panelet ofte er indbygget et praktisk sted i lampens ydre skal. Oftest øverst på lampen, da det er her man oftest vil finde den største koncentration af solens stråler. Solens stråler er nemlig alfa omega når det handler om solcellelamper. Uden solstråler vil lampen nemlig ikke kunne genoplade de indbyggede batterier.

Forøg synligheden med solcellelamper til haven

Udover at skabe en rar og rolig atmosfære i haven, kan solcellelamper med spyd til haven også bidrage til en øget sikkerhed og farbarhed rundt omkring din ejendom. Du kan med fordel placere denne type af belysning langs dine stier og fliser, eksempelvis hen til dit redskabs eller cykelrum. 

Dermed kan du øge synligheden om natten, hvilket kan øge fremkommeligheden omkring din bolig. Derudover kan du nemmere holde øje med om der er ubudne gæster i området, da de nu tidligere mørke områder på din grund, vil være oplyste. Dette kan desuden virke afskrækkende overfor potentielt indtrængende.

Nem belysning med udendørs solcelle lamper

Med solcellelamper har det aldrig været nemmere at installere udendørs belysning rundt omkring sin bolig eller ejendom. Du kan også anvende denne type belysning hvis du bor i lejlighed og måske har en altan. Det kræver nemlig ikke nogen strømførende ledninger, fordi at lampen får sin energi fra solens stråler, når de rammer solcelle panelet på lampen.

Stort udvalg af udendørslamper med solceller

Her på siden finder du et stort udvalg af solcellelamper og solcelle lamper på spyd. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde en lampe som opfylder dit behov. Vi har et stort udvalg af udendørs lamper til både haven, vægmontering og gangareal belysning. Hvad enten det er til fast installation eller mobil installation som eksempelvis solcelle lamper.