Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 599kr.
Levering 1-3 hverdage

Sort LED spot

Sort gu10 LED spots til montering i isolering

Her finder du et udvalg af sorte led- og indbygningsspots, der alle må monteres direkte i isolering. Dette gør UNI Install spottet fra Nordtronic  utrolig nemt at montere og du behøver derfor ikke tænke på yderligere tilkøb af safeboxes eller sikkerhedsafstand når du vælger dine nye sorte indbygningsspots.

Sort LED Spot med flere monterings muligheder

UNI Install led spottet kan både monteres via fjedre eller skrue montering. Begge monteringsmuligheder er gode og enkle at bruge. Uni install serien fra Nordtronic er efterfølgeren til det populære Quick Install indbygningsspot og modellen er mindst lige så god som sin forgænger.

Sorte spotlamper med markedets flotteste finish

Uanset hvilken model du vælger får du her et fantastisk sort gu10 indbygningsspot i en super god kvalitet. Spottet må monteres direkte i isoleringsmateriale og da låsen til gu10 spotpæren er monteret bag på selve spottet. Der er derfor ingen synlige ringe på fronten efter montering. Gennemgående medvirker dette til et sort indbygningsspot i god kvalitet og med et rigtig flot finish.

Populære i Sort LED spot

Installer et sort led indbygningsspot for at skabe dynamik

En sort indbygget spotlampe installeret på et lysere loft, er med til at bryde i et ellers overvejende hvidt rum og skabe noget dynamik.  Med vores serie af  sorte led spot får du et stilrent og flot sort indbygningspot uden synlig monteringsfjeder på front og inklusiv en gu10 led pære i god kvalitet.    

Sorte udendørs indbygningsspots er perfekte til husets udhæng

Sorte led spots er utrolig populære til husets udhæng. Indbygningsspottet med den sorte front går ofte bedre i tråd med husets udhæng end de andre spot farver. Du får derfor en flot enkel løsning med det helt rigtige finish.