Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Lysskinner og Skinnespots

Få rigtig god og fleksibel lys med et skinnespot eller en pendeladaptor

Mangler du belysning i et større rum i dit hjem? Eller ønsker du en fleksibel løsning i forhold til, hvor dine lamper skal placeres henne? I sådanne tilfælde er det et oplagt valg med en lysskinne. Lysskinner monteres direkte på dit loft, hvorefter du kan nyde en optimal og alsidig skinnebelysning.

Her på siden finder du et godt udvalg af strømskinner, så du kan sammensætte den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker. 

Hvilken lysskinne skal jeg vælge?

Med en lys skinne får du en fleksibel løsning til spot lamper og pendler. Men hvordan finder du ud af hvilken type, du skal vælge? Du finder nemlig både en 1-faset samt en 3-fast strømskinne.

Helt generelt er 1-fasede skinner velegnede til et privat hjem, mens virksomheder ofte opnår de største fordele med en 3-faset skinne. En 1-faset skinne er typisk mindre end den 3-fasede, mens den også har et pænere og enklere design.

Derudover kan du med en 3-faset skinne bruge flere watt samt tændinger, hvilket der ofte er behov for i en virksomhed, butik eller lignende.

Den største forskel mellem disse to lys skinner er, at der i en 1-faset skinne kun er en enkelt strømførende ledning.

Herved kan lamperne kun justeres én gang (tænde, slukke og dæmpe), hvorimod en 3-faset strømskinne har splittet den strømførende ledning op, så det er muligt at justere (tænde, slukke og dæmpe) selve lamperne hver for sig.

Populære i Lysskinner og Skinnespots

Opnå en fleksibel belysning med strømskinner til loft

Strømskinner er en yderst fleksibel og funktionel løsning, hvis du ønsker skinner til lamper i dit hjem eller i din virksomhed. Ved brug af en lampeskinne skal du blot montere denne i loftet, hvorefter dine spots eller lamper placeres i skinnen.

Med denne type af belysning kan du nemt og hurtigt placere flere lamper i skinnen eller flytte rundt på dem, der allerede er placeret i den, som du vil. Dit behov for belysning er ikke nødvendigvis altid den samme, hvorfor det er et smart alternativ for dig, der ikke ønsker en stationær løsning.

Har du eksempelvis en elskinne / strømskinne til loft placeret over dit spisebord, og får du flere gæster, så det skal udvides, kan du på ingen tid flytte rundt på lamperne. Når gæsterne går hjem, kan du flytte lyset tilbage.

Med en lysskinne er dine muligheder uendelige, da det nærmest kun er din fantasi, der sætter grænsen.

En spotskinne er et godt valg - f.eks. med skinne spots

Ønsker du en elegant, funktionel og smart belysning, der giver dig masser af lys? Så er spotskinner et yderst godt valg i og med, at strømskinner er særdeles velegnede til spots. Spot på skinner er meget populære i de danske hjem, da de ikke fylder meget og samtidigt ser pæne ud.

Desuden er spotlys på skinne velegnet til en del formål og kan sagtens bruges i flere rum samt miljøer. Udover at du kan opnå de mange fordele ved en fleksibel spot skinne, kan du også tilføje masser af stemning ind i dit hjem med moderne og tidløst spotlys i loftet.

Placer en elegant strømskinne og lampeskinne i alle rum i dit hjem

En strømskinne kan bruges i nærmest alle rum i dit hjem. I mange danske hjem finder du strømskinner over spisebordet eller i stuen, men det er ikke de eneste muligheder. En lampe skinne kan sagtens bruges i mange andre rum i hjemmet.

Ved brug af spots til loft på skinner kan du få lys netop der, hvor du ønsker det. Vil du fremhæve noget bestemt i din bolig, eller mangler du en optimal lyskilde flere steder, er en el skinne det rigtige valg. Med en loftskinne kan du nemlig vælge at sætte fokus på en specifik genstand eller en smart væg. Det kan skabe et helt unikt look i din bolig.

Spots på skinne er ydermere praktiske ved dit klædeskab, da de kan give dig lys ind i selve skabet, så du nemmere kan finde det tøj, du leder efter.

Lysskinner har et design, der matcher ethvert rum og alle indretninger. Derfor behøver du ikke kun nøjes med at vælge el skinner til et specifikt rum. I vores udvalg finder du noget til alle steder i din bolig.

En LED lysskinne sikrer dig mange fordele

Ved valg af lampeskinner skal du overveje hvilken type af lys, du ønsker. Du kan nemlig både finde modeller, hvor det er muligt at benytte dig af gløde- og sparepærer eller LED-pærer. Ønsker du at spare på elregningen, anbefaler vi, at du vælger LED lysskinner.

En LED loftskinne har mange fordele, da LED-belysning ikke kun er til gavn for din pengepung, men også for miljøet.

Med en lysskinne LED kan du nemlig gøre brug af LED-pærer, der er ekstra holdbare med en lang levetid. På den måde skal du ikke hele tiden skifte pærer, hvorfor det er både en miljøvenlig og besparende løsning.

Derudover bliver LED pærer ikke nær så varme som eksempelvis gløde- og sparepærer, mens de også tænder øjeblikkeligt.

Undgå mange irriterende ledninger med en elskinne

Vi kender det alle sammen. Irriterende ledninger fra lamper, der hænger alle steder og ikke gør noget godt for ens hjem. Det er her, at lysskinner kommer ind i billedet. Med denne fleksible lyskilde behøver du nemlig ikke at bekymre dig om mange ledninger.

Hvis du allerede har placeret en lampe et sted, men stadig har brug for en ekstra lampe, kommer der til at hænge endnu en irriterende ledning i dit hjem. Men med strømskinner er dette ikke nødvendigt.

I og med at du med en skinne til lampe kan rykke rundt på lyset alt efter dine behov, slipper du for at have lige så mange ledninger hænge og dingle i de forskellige rum. Det gør ikke kun hele æstetikken pænere i din bolig, men du slipper også for at fjerne en masse støv og skidt fra de mange ledninger.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige loftskinne

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge i vores udvalg? Hos PlusLED.dk har vi mange års erfaring med at guide vores kunder til at foretage det helt rigtige valg uanset, om der er tale om en LED spot skinne, strømskinner til lamper, spot i loftet i form af lysskinner med spot eller noget helt andet.

Kontakter du os, vil vi gerne høre mere om dine behov. Herefter kan vi sammen finde den helt rigtige løsning, så du opnår den bedste belysning i dit hjem med en strøm skinne uden, at det behøver at koste dig dyrt.