Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Skinnespots 1F

Her finder du vores store udvalg af skinne spots til 1f skinner

Skinnespots er spots, der passer til lysskinner såsom en 1-faset eller 3-faset strømskinne. Med en skinnespot kan du skabe en moderne og attraktiv belysning i alle rum i dit hjem. Leder du efter billige spotlamper eller billige LED spots, er du landet på den rette side.

Alle vores spot på skinner er populære i både virksomheder samt i de danske hjem. De er udført i en høj kvalitet, så de holder i mange år.

Samtidigt kan du købe dem til konkurrencedygtige priser her hos PlusLED. Udover skinnespots finder du også strømskinner til lamper i vores sortiment.

Der er mange fordele ved et skinne spot

Udover at skinne spots med fordel kan bruges til at lave en god og fleksibel grundbelysning i f.eks. butikker, hobby rum, køkken mm., egner de sig også perfekt som punktbelysning. Det kan f.eks. være, hvis du ønsker at få et fokuseret lys på f.eks. en hylde, et billede eller et maleri. 

Populære i Skinnespots 1F

Skab en optimal belysning med en LED skinnespot og spotskinne

Skinnespots er opbygget af en eller flere spots, som bliver placeret på en strømskinne. Med en skinnespot, også kaldt for en spot skinne, får du herved en fleksibel og stilren belysning i dit hjem.

Spotskinner er ikke kun funktionelle, men også dekorative og elegante. Deres udseende og udformning er yderst enkel, og så er de meget alsidige, da du kan tilpasse belysningen alt efter dine lysbehov. Spotlys på skinne kan nemlig drejes og flyttes alt efter, hvor lyset skal lyse hen.

Spotlamper og spot på skinner er velegnet mange steder i boligen

Spots og spots LED kan placeres mange steder i din bolig. Du kan blandt andet hænge loftsspots i køkkenet eller over køkkenbordet, hvor du har brug for en ekstra god belysning, når du skal lave mad.

Derudover kan du hænge spot på skinner ved en reol eller hylde, som du ønsker at oplyse. Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til en skinne med spots.

Med spots på skinne kan du skabe den belysning, der fungerer bedst i dit hjem. Du finder nemlig lysskinner, hvor du kan vælge, om der skal være en, to, tre eller flere spots på. Det kommer helt an på, hvor din skinne til lamper skal hænge henne samt, hvad den skal bruges til.

Vælg en energivenlig løsning med en LED spot skinne

Ved valg af skinnespots er der nogle overvejelser, du bør gøre dig. Du skal eksempelvis vælge, om du ønsker en LED lys skinne eller, om det skal være traditionelle lysskinner med halogen- eller sparepærer.

Vil du gerne spare på strømforbruget, er det klart en fordel at vælge LED skinnespots. Med LED spotlys til loft er du sikret, at det ikke kun er mere optimalt for din pengepung, men også for miljøet. Det er nemlig en langt mere økonomisk løsning, da LEDspots er kendt for at have en længere levetid sammenlignet med almindelige pærer.

Vi hjælper dig med at vælge det rette spotlys på skinne

Hos PlusLED finder du en spot på skinne, der passer præcis til dine krav og ønsker. Der er noget for enhver smag, så du kan skabe netop den belysning, du ønsker i dit hjem med en lysskinne med spot.

Ønsker du hjælp eller vejledning i forbindelse med hvilken skinne til lampe, du skal vælge eller hvor mange spots i loft, der kan sidde på en skinne, er du velkommen til at kontakte os.