Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Nedgravningsspots

Der er rigtig mange muligheder for at gøre brug af nedgravningsspots, der også kaldes LED uplights. De er nemlig gode til at skabe stemning og vise vej i mørket. Det er en dekorativ form for udendørsbelysning, der desuden kan være med til at holde ubudne gæster fra døren.

Her på siden finder du både nedgravningsspots, der kommer med en integreret LED lyskilde samt nedgravningsspot GU10, som er en nedgravningsspot, der bruges med en GU10 LED pære.

Vores sortiment byder på flotte og holdbare nedgravningsspots. De er alle moderne og simple i deres design. Hver og en er i en høj kvalitet, så du er sikret en lang levetid med vores udvalg af LED udendørslamper.

Udendørs nedgravningsspot – hvad er det?

Udendørs nedgravningsspots startede med at være en form for belysning, der typisk blev brugt i forbindelse med en professionel virksomhed eller lignende. I og med at der er kommet smarte LED nedgravningsspots på markedet, der kræver et minimum af vedligeholdelse, findes de nu også ved private boliger.

Nedgravningsspots er den type af indbygningsspots, der bliver anvendt udendørs. Som deres navn antyder, skal de placeres i jordhøjde. Det betyder, at de skal monteres enten i selve jorden eller indbygges i en terrasse m.m.

Når der er tale om nedgravningsspots, også kaldt en nedbygningsspot eller uplights lamper, skal de ligeledes kunne monteres vandret. Udover det skal denne type af udvendige lamper have en helt speciel klassificering, så de kan bruges udendørs i al mulig slags vejr.

Populære i Nedgravningsspots

Holdbare, energibesparende og billige udendørslamper

Er du på udkig efter robuste og billige udendørslamper, der frembringer et dekorativt lys på terrassen eller andre steder i haven, er nedgravningsspots et godt valg. Nedgravningsspots er naturligvis robuste, da de er vandtætte og forsynet med glas, der kan tåle vægtbelastninger.

Det er en fordel at bruge udendørslamper LED, hvis du vil have en billig løsning. De bruger nemlig LED pærer. LED pærer er lidt dyrere, men de tjener sig selv ind på grund af, at de er yderst holdbare ved udendørs brug, har en lang levetid og sparer gevaldigt på strømmen.

LED pærer tåler bedre frost og rystelser end almindelige pærer, hvorfor du sjældent skal skifte dem ud. Derudover har disse pærer en lang levetid, hvilket er en stor fordel, når du bruger spotlys udendørs, der er tændt i mange timer dagligt.

Det skal du være opmærksom på ved valg af en nedgravningsspot

Det kan ikke undgås, at nedgravningsspots bliver udsat for både skidt og snavs. Derfor skal de være godkendte til at blive monteret udendørs direkte i jorden, i en flisebelægning, på terrassen m.v.

For at du kan sikre dig, at disse spots er godkendte til udendørs brug, skal du kigge på selve klassificeringen. Har en nedgravningsspot en IP67 klassificering, er den godkendt til formålet.

Alt efter om du skal bruge din nedgravningsspot til lys i indkørsel, til terrasse lys, belysning af træer eller til et andet formål, skal du ydermere være opmærksom på lysets spredningsvinkel. Der kan nemlig være forskel på lysspredningen.

Når du vil placere spots udendørs, der skal oplyse eksempelvis et træ eller lignende, bør du altid vælge en udendørs spot til nedgravning med en smal strålevinkel. Ønsker du derimod en belysning af et større areal, bør du vælge en nedgravningsspot med en bred strålevinkel. Du kan dog i dette tilfælde også vælge at bruge flere spots, der har en smal strålevinkel.  

En anden overvejelse, du bør gøre dig, er, hvilken farvetemperatur lyset skal have. Det er muligt at få nedgravningsspots med både varme og kolde nuancer. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilken farvetemperatur du vælger.

Vil du gerne oplyse et område af sikkerhedsmæssige grunde, er det bedst at vælge en kold nuance, da de giver en bedre belysning samt farvegengivelse. Er du derimod ude efter en hyggelig belysning, er de varme nuancer det oplagte valg.

Udendørs spotlys sætter fokus på hus og have

Der er uanede af muligheder for at få smukke lyseffekter i din have og på dit hus. Nedgravningsspots er ideelle til belysning af husfacader, indkørsler, terrasser, havebede og meget mere.

Har du nedgravningsspots langs din husfacade, kommer den til at fremtræde på bedste vis. Du kan eventuelt sætte fokus på specielle detaljer eller bare skabe en hyggelig atmosfære. Samtidig får du et oplyst område omkring dit hus, som enhver indbrudstyv helst vil undgå.

Med nedgravningsspots i haven omkring blomsterbede, poolen, ved et træ, langs en havesti og deslige bliver din have smuk at se på. Når du står og kigger ud inde fra din bolig, får du også en følelse af, hvor dejlig din have er selv i mørke. 

Få perfekte lamper til indkørslen med nedgravningsspot LED

Har du en indkørsel, der fremstår temmelig mørk, så det er svært at navigere i den? Så er nedgravningsspot indkørsel en perfekt løsning på det problem.

Med nedgravningsspots har du nemlig mulighed for at guide dig selv og dine gæster til den bedste vej frem til din bolig med en dekorativ belysning.

Hvis de nedgravningsspots 230, du skal bruge, ikke kan placeres ude i siderne af indkørslen, så biler ikke kan køre over dem, skal du være opmærksom på dette. I de tilfælde, hvor en nedgravningsspot kommer til at blive udsat for en stor vægtbelastning, skal du huske at sørge for at investere i spots, der kan klare dette. Kig derfor efter hvilken vægtbelastning nedgravningsspotten er godkendt til og sørg for at montere den korrekt.

Smuk terrasse belysning med LED nedgravningsspot

Du kan få glæde af din terrasse året rundt ved at montere udendørs spot til terrasse i din træterrasse eller i terrassens belægning.

Sidder du ude på din terrasse sammen med dine gæster, når mørket falder på, giver nedgravningsspots en god og hyggelig atmosfære, hvor I stadig kan se hinanden.  

Når det bliver for koldt til at sidde ude på terrassen, kan du stadig få glæde af den indbydende belysning. I stedet for at kigge ud i mørket kan du nyde at se på din oplyste udendørs terrasse.