Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Påbygningsspots

Ønsker du et bedre overblik over, hvad der er bagerst i din garderobe, eller mangler du lys i dine køkkenskabe eller lys under køkkenskabe? I disse tilfælde er påbygningsspots den optimale løsning for dig.

Påbygningsspot er en smart type af belysning, der giver dig lys de steder, hvor naturligt lys ikke kan finde vej. De er især velegnet til at blive monteret under reoler, skabe eller andre steder, hvor der ikke er meget plads.

Hvis du er på udkig efter stilrene og billige påbygningsspots, er du kommet til det helt rette sted. Vi har et godt udvalg, så du kan finde den bedste belysning til dit hjem. Du kan være sikker på, at alle påbygningsspots på vores side er lavet i høj kvalitet.

Hvad er en påbygningsspot?

Sammenlignet med indbygningsspots er påbygningsspots nemmere at montere. Du kan placere dem direkte på en overflade uanset, om der er tale om en væg, et loft eller et skab. Er der tale om en indbygnings spot, skal den i stedet, som navnet antyder, indbygges i selve overfladen.

Påbygningsspots kan købes i mange forskellige former, farver og design, så du kan vælge den variant, der harmonerer med din indretning. Det kan eksempelvis være spots på skinne, et enkelt spot, påbygningsspots hvid, påbygningsspots firkantet m.m.

Derudover kan påbygningsspots være fleksible, da nogle kan drejes i den retning, du ønsker. Det hjælper med at skabe en optimal og koncentreret belysning netop der, hvor du har brug for det.

Populære i Påbygningsspots

Hvor kan jeg bruge påbygningsspots?

Påbygningsspots kan bruges mange forskellige steder i dit hjem. De er især velegnet de steder, hvor der ikke er meget lys. Det kan være alt lige fra inde i dine køkkenskabe til under en trappe, i et klædeskab eller på en reol med bøger.

Måske ønsker du at fremhæve nogle helt specielle bøger på din bogreol med spotlamper? Eller har du en drøm om, at det skal være nemmere at finde dit tøj, når du har travlt om morgenen? Med disse spots kan du skabe en fokuseret belysning, der passer til dine behov.

Du kan blandt andet bruge spotbelysning til:

- Påbygningsspot køkken

- Påbygningsspot udendørs

- Spot badeværelse

- M.fl.

Kan jeg få LED påbygningsspots?

Det er muligt at få påbygningsspots LED, da de som regel er udstyret med det. Det er der flere årsager til.

Med LEDspots reduceres dit energiforbrug ikke kun, men de har også en længere levetid. Derfor holder de i en del længere tid i modsætning til påbygningsspot halogen.

Udover at du kan få LED spotlys i form af et påbygningsspot, er det ligeledes en mulighed at købe LED indbygningsspots.

Både udendørs LED spots, LED loftsbelysning og LED påbygningsspots kan hjælpe med at reducere dit strømforbrug, mens varmeafgivelsen samtidig er mindre i forhold til en halogenpære.

IP-klassen er vigtig ved køb af spotlamper

Påbygningsspots er blevet et attraktivt valg, når det kommer til valg af belysning i mange danske hjem. Ikke nok med at spots er en behagelig og god lyskilde, kan de også fås i mange prisklasser og er nemme at montere.

Men i og med at der findes så mange forskellige muligheder, kan det være svært at vælge den helt rigtige løsning til dine behov. Inden du køber en påbygningsspot, bør du først og fremmest overveje, hvor lyskilden skal placeres henne.

En af de vigtigste ting, du skal undersøge i jagten efter spots til dit hjem, er selve IP-klassen. Den beskriver nemlig, hvor modstandsdygtig spotten er, når der er tale om både støv og vand. Når du kigger på en produktbeskrivelse af en spot, vil du kunne se en IP-klassificering. Klassificeringen består af de to bogstaver IP efterfulgt af to tal. Det er de to tal, du skal kigge på.

Vil du eksempelvis placere dine påbygningsspots på badeværelset, er det vigtigt, at IP-klassen som minimum er IP44. Det kan blandt andet være, du har brug for spot i brusekabine. Med en IP-klasse på IP44 er disse spots godkendt til brug i et vådrum, hvor der er en risiko for, at de bliver våde.

Har du brug for udendørs spotlys, såsom en udendørs påbygningsspot, skal du ligeledes kigge efter IP44.

Mangler du derimod påbygningsspot køkken i form af LED spot til køkkenskabe, vil det som regel ikke være nødvendigt med en IP-klasse på IP44. Ligegyldigt hvad du leder efter, kan du her på siden finde en billig spot til det ønskede sted.

Vælg LED spotlys, der komplementerer din indretning

Ved køb af en påbygningsspot og spotlamper LED er det vigtigt, at varianten komplementerer din indretning. Alt efter hvor din spot lampe skal hænge, er det essentielt, at du tænker over designet.

Leder du efter udendørs LED spots eller en påbygningsspot LED udendørs, der er velegnet til oplysning af en terrasse, en hoveddør eller en husfacade, bør du overveje, om spotten passer til dit udendørsmiljø.

Spots til loft skal ligeledes have en farve og en form, som harmonerer med indretningen i det pågældende rum. Selvom påbygningsspot loft hverken er prangende eller fylder meget, vil de stadig kunne ses.

Har du derimod besluttet, at du vil investere i køkkenspots, er det naturligvis en fordel, at de passer til resten af køkkenets stil. Du skal helst kunne lide den køkkenspot, du vælger, da det sikrer, at du er tilfreds med den selv efter mange år.

Dine påbygningsspots monteres forholdsvist gemt og diskret, men de kan stadig ses, hvorfor både formen og farven har en betydning.

Der er for eksempel stor forskel på, om du vælger hvide eller sorte loftsspots eller udendørs spots samt, om det er en rund eller en firkantet variant. Om du vælger den ene eller den anden spotlampe er op til dig og dine præferencer.

Mangler du billige påbygningsspots eller spots LED?

Hvis du skal have udskiftet dine loftslamper, halogenspots eller lignende med smart belysning i et moderne og stilrent design, er vores LED påbygningsspots til skarpe priser et rigtig godt valg.

Her hos PlusLED har vi forskellige påbygningsspots, så der er noget for enhver smag. Er du på udkig efter noget helt specifikt, eller mangler du hjælp til at vælge den rigtige påbygningsspot eller LED spot til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os.