Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Stjernehimmel LED - Mini Spots

Med stjernehimmel spot LED kan du få unik belysning i dit hjem

Om man er voksen eller barn, er stjernernes blinkende lys på nattehimlen bare betagende. Du har nu muligheden for at bringe dette fantastiske syn ind i din bolig med stjernehimmel LED mini spots.

Det er derfor ikke nødvendigt for dig, at være bekymret for, at dit strømforbrug eksploderer, når du vil nyde denne del af universet indendørs.

Med en stjernehimmel i loftet kan du gøre et rum helt ekstraordinært og unikt, da du kan se på en stjerneklar himmel hver evig eneste aften.

I denne kategori finder du vores udvalg af spot til loft med stjernebilleder. De findes i flere forskellige udgaver, så du kan finde en, der passer perfekt til dit hjem.

Populære i Stjernehimmel LED - Mini Spots

Hvad er en stjernelampe?

En stjernehimmel LED er en stjernehimmelspot, der ikke er særlig stor. Til gengæld giver den en helt fantastisk smuk effektbelysning. Du skal blot sætte en spot i loftet, hvorefter du kan kigge på stjerner selv, når du opholder dig indendørs.

Det er nemt at sætte en stjernelampe med lys op, da den består af en indbygningsspot, der kan monteres direkte i et loft. Sæt strømforsyningen i, og så har du en dæmpbar LED spot med stjernelys.

Den velkendte stjernehimmel med LED er en fordel at installere, da den har et meget lavt energiforbrug i forhold til de traditionelle stjernelamper. De traditionelle varianter bruger nemlig andre typer af pærer.

Romantisk stjernehimmel lys i loftet

Stjernehimmel lys er for mange lig med romantik. Derfor er en LED stjernehimmel eksempelvis perfekt at bruge som natlampe i soveværelset. På den måde kan du ligge og se på en smuk stjernehimmel sammen med din partner, mens I langsomt kommer ind i drømmeverdenen.

Netop en lampe stjernehimmel er hotellers foretrukne valg, når der skal indrettes et elegant og romantisk hotelværelse. Hvorfor ikke lave dit helt eget romantiske værelse derhjemme, så du ikke skal betale i dyre domme for at opleve dette fænomen?

Skal du have en stjernehimmel LED på børneværelset?

De fleste forældre er sikkert bekendte med, at det kan være svært for børn at falde i søvn på sit eget værelse. Det er ikke rart for hverken børn eller forældre.

Måske kan dette problem afhjælpes med en stjernehimmel i loftet, som barnet kan ligge og kigge på, mens det stille og roligt falder til ro og derefter i søvn.

Alle børn er nøjagtig lige så fascineret af stjernehimlen, som alle os voksne. Lige meget hvad vil dit barn i hvert fald få stor glæde af en LED stjernehimmel.

Det skal du huske til stjernehimlen

Det er ikke altid, at der medfølger en driver til spotlys til loft. Du bør derfor kigge på den enkelte stjernehimmel for at se, om du skal tilkøbe en driver eller ej.

Du skal desuden være opmærksom på at se efter, hvilken driver der er brug for. På nogle drivere kan der tilkobles helt op til seks spots, hvis du har brug for det.