Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Vægspot

Stort udvalg af indbygnings væglampe til entre

Her på siden finder du vores store udvalg af LED indbygningsbelysning til trappe og væg montering. Med den moderne og kompakte LED teknologi er det nu muligt at indbygge stilrene og funktionelle lyskilder i trappetrin, vægge og lignende steder. Det effektive lysudbytte fra LED betyder at lamperne ikke fylder meget, men alligevel bidrager med et funktionelt lysudbytte. 

Så kan du med ro i kroppen bevæge dig op ad trappen, uden at være urolig for at misse et trin eller to. Skab en super flot effekt med indbyggede vægspot i en lav højde. Det giver et unikt visuelt udtryk, og kan være en fornuftig opgradering af din entre og lignende steder i hjemmet. Denne type af LED spots passer ind i de fleste indretninger, og kan være et frisk pust til ejendommen.

Stilfulde lamper til væg i tidsløst design

Denne type belysning er særligt kendt fra moderne nybyggeri, hvor der ofte monteres væg og trappebelysning fra start. Dette har nemlig vist sig at være en rigtig god løsning, som udover at sikre fremkommeligheden, giver boligen et rigtigt flot udtryk.

Væglamper findes i mange forskellige udformninger. I gamle dage kunne det ligne, at loftlampen var blevet opsat på væggen. Primært grundet størrelsen på glødepæren i lampen. Dette er ikke længere tilfældet, i takt med at LED teknologien udbredes til hele verden.


Populære i Vægspot

Med indbygget trappebelysning er sikkerheden i top

Nu er det blevet muligt at lave små, kompakte men enormt effektive lyskilder til private og erhvervsmæssige ejendomme. Det betyder derfor, at det nu er muligt at få opsat kvalitets belysning langs med væggen, eller måske få det indbygget direkte i trappetrinene. Uden at det ødelægger rummets æstetik med store vulgære lampehuse. Derfor er lamper til indbygning i væg det rigtige valg i mange nye ejendomme.

Opnå indirekte trappelys med indbygningslampe til væg

Indbygnings væglampe trappe kan alt efter størrelsen, ofte bruges til belysning af trappetrin. Dermed kan du få den samme lampetype til belysning af både gang arealer og trappe, hvilket sikrer et super stilrent udtryk til ejendommen.

Indirekte lys, betyder grundlæggende at det er lys som ikke blænder. Det er derfor en lampe, som består af en lyskilde som er afskærmet fra at kunne ses udefra. Det derfor et attraktivt valg, når det handler om valg af belysning, som ikke skal være den primære lyskilde i rummet.

Skab et eksklusivt udtryk med LED lys til trappetrin

LED trappebelysning skaber et eksklusivt udtryk, og giver en øget sikkerhed. Det bliver nemmere at se trinene, og mindsker risikoen for faldulykker. Derfor er det godt for både æstetikken og sikkerheden. Montering af denne type spot til væg belysning er derfor en 2 i 1 løsning, som kan komme ejendommens brugere til glæde og gavn. Kan både anvendes i private og erhvervsmæssige sammenhæng til at sikre fremkommeligheden.

Du kan ofte opleve netop denne type belysning på større hoteller. Det giver nemlig et rigtig flot udseende og tilføjer en vis dimension af eksklusivitet i indretningen. Samtidig er det en super lyskilde i større rum hvor der ofte bruges lysdæmper i loftet. Eftersom det stadig er muligt at orientere sig langs med gulvet via lys og indbygningsspot til trappe. 

Vægspots og smart LED trappebelysning indbygning er meget anvendt i biografer verden over, da det betyder at man kan finde rundt i biografsalen når filmen er i gang, uden at genere de andre i biografen ved at tænde loftlys o.lign.