Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Stikprop Schuko M/J | Hvid

Varenummer: 24861
Denne hvide stikprop er designet med Schuko-stiktypen og er velegnet til forskellige elektriske applikationer. Den har en 2-polet+J 16A design og kan anvendes sammen med Forix stikkontakter fra Legrand. Med sin holdbare konstruktion og nemme installation er denne stikprop et pålideligt valg til at sikre en stabil og sikker strømforsyning til dine elektriske apparater.

20 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Stikprop Schuko M/J | Hvid "

Stikprop Schuko M/J, plast, hvid

Denne hvide stikprop er designet med Schuko-stiktypen og er et pålideligt valg til dine elektriske behov. Med dens 2-polet+J 16A design er den velegnet til bløde ledninger og bruges ofte sammen med Forix stikkontakter fra Legrand.

Funktioner og anvendelse

Denne stikprop er ideel til forskellige elektriske applikationer, hvor der kræves en sikker og pålidelig forbindelse. Den 2-polet+J 16A design sikrer en stabil strømforsyning og er velegnet til bløde ledninger. Stikproppen kan bruges sammen med Forix stikkontakter fra Legrand og giver en problemfri forbindelse til dine elektriske apparater.

Holdbarhed og kvalitet

Legrand er kendt for deres høje kvalitetsstandarder, og denne stikprop er ingen undtagelse. Den er designet til at opfylde strenge sikkerhedsstandarder og er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug.

Nem installation

Installationen af denne stikprop er enkel og problemfri. Du skal blot tilslutte den til den tilsvarende stikkontakt, og den er klar til brug. Den sikre og pålidelige forbindelse sikrer, at du kan bruge dine elektriske apparater uden bekymring.

Denne hvide stikprop med Schuko-stiktype er et pålideligt valg til dine elektriske behov. Med dens holdbare design, nem installation og kompatibilitet med Forix stikkontakter fra Legrand, er den et ideelt valg til forskellige applikationer. Vælg denne stikprop for at sikre en stabil og sikker strømforsyning til dine elektriske apparater.

Yderligere information "Stikprop Schuko M/J | Hvid "
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
Volt: 230V
EAN 3245060501877
Materiale Plast
Info 1 2 polet+J 16A for blød ledning
EAN 3245060501877

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ