Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Stress Bold | Bog formet | Mod uro og koncentrationsbesvær

Varenummer: 3471

Antistress bold - Formet som en bog - Modvirker uro i kroppen - ADHD - Angst - Stress - Praktisk størrelse - Nem at tage med - Hvid - Vejer 30g - Stressbold - Håndtræning - Dimseting - Træning af underarm - Klemmebold - Sansebold - Legebolde - Fingertræner

20 kr.

"Stress Bold | Bog formet | Mod uro og koncentrationsbesvær"

Stress bold med form som en bog til koncentrationsbesvær 

Hvis du oplever uro i kroppen eller koncentrationsbesvær. Så kan en stress bold være et proaktivt tiltag til at afhjælpe din stress, angst og uro. Den hjælper med at få tankerne hen mod noget andet, som betyder at du kan koncentrere dig og slappe af. Alt imens kan du klemme løs på denne bold. Så undgår du at sidde uroligt med resten af kroppen, eftersom at du nu har en bold som du aktivt kan bruge til at aflaste dine bevægelser. 

Trykbold til træning af hænderne forbedrer din blodcirkulation

Hvis du oplever at du ofte har kolde hænder, kan du også med fordel anvende denne type bold. Den øger nemlig blodcirkulationen, eftersom at du anvender flere muskler under brugen af denne bold. Den er særligt praktisk, hvis du arbejder meget på computer.

Prøv en stress bold hvis du har uro i kroppen

Disse små bolde kan anvendes til alverdens ting. Denne bold kan anvendes som legebold til børn, eller måske som et supplement til træning af hænder og underarm. Du vil nemlig opleve en modstand i bolden når du klemmer på den. Det er derfor en anerkendt dims til urolige hænder. Sansebolde er populære, fordi den simple funktion gør produktet utroligt nemt at bruge. Samtidig styrker det muskulaturen i hænder og underarm. 

Yderligere information "Stress Bold | Bog formet | Mod uro og koncentrationsbesvær"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Sort
EAN 4899888220350
Info 1 Værktøj til at modvirke angst, uro og koncentrationsbesvær
Dimension L62mm - H89mm - B23mm
Materiale PU
EAN 4899888220350

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ