Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Telefonholder til cykel | 360° Rotation | Med elastikbånd

Varenummer: 7272
Denne smartphone holder er en fleksibel og stabil løsning til montering på cykelstyret. Holderen kan indstilles i enhver vinkel og position, og den har en justerbar klemmebredde på 55-90 mm. Den er lavet af robust materiale, der kan holde til ethvert vejr. Telefonen sidder sikkert fast, og elastikbåndene sikrer, at den ikke vælter, selv når du kører over dårlig vej. Holderen kan monteres på stort set alle cykelstyr.

59 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Telefonholder til cykel | 360° Rotation | Med elastikbånd"

Telefonholder til cykel

Med denne smartphone holder kan du nemt have din telefon sikkert monteret på dit cykelstyr, holderen kan bruges på stort set alle cykelstyr. Holderen kan indstilles i enhver vinkel og position. Den har desuden en yderligere sikring i form af elastikbånd, så telefonen bliver holdt fast uden at lave ridser. Holderen kan dreje 360° og har en justerbar klemme som kan bruges på telefoner med en bredde på 55-90 mm.

Cykel udstyr

Dette smarte udstyr er lavet af et robust materiale, så den kan holde til de hårdeste forhold. Den er velegnet til både professionelle og amatører, der har brug for en holdbar telefonholder til cyklen. Den er velegnet til ethvert vejr og størrelse på cykelstyret. Holderen er desuden nem at installere og montere.

Yderligere information "Telefonholder til cykel | 360° Rotation | Med elastikbånd"
Anvendelses(område): Udendørs
Farve: Sort
EAN 5901299940617
EAN 5901299940617

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ