Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Bedste Udendørs Væglamper - Top 5

Er du på udkig efter udendørs væglamper til huset eller haven? I denne top-5 liste finder du et udvalg af markedets bedste udendørs væglamper. Alle udendørs væglamper har en høj ip-klassificering, hvilket gør at de er klar til udendørs montering.

Udendørs belysning er perfekt til at færdiggøre et nybygget hus eller til at give dit gamle hus et nyt liv

Belysningen tegner sig her for det sidste finish og giver med rette fokus på de flotte detaljer. Udendørslamper findes i mange former, farver og udformninger. At vælge den rette kan være svært, men du kan med rette tænke husets farve, form og indgangspartier ind i dit valg. Når du er i gang med at overveje nye udendørs væglamper er det samtidigt vigtigt at du tænker kabelføring ind i dit valg, forhør dig ved elektrikeren omkring kabelføring til dine nye udendørslamper. 

Optimer dine udendørs væglamper med sensor og LED belysning

Nogle væglamper kommer med indbygget LED,  andre benytter en udskiftelig pæretype og her er der mulighed for at købe LED pærer til. Kombineret med en sensor til din lamper får du fuld energimæssig udnyttelse af din udendørs belysning. Væglamperne på top-5 listen kan alle tilkobles sensor og enkelte er allerede med indbygget sensor og helt klar til opsætning. 

Væglamper til haven

Udendørs væglamper er også en ideel løsning til din havemur. Belysning langs gangstier, terrasser mv. giver et fantastisk udendørs belysningsmiljø især i den koldere tid, hvor mørket bryder tidligt frem. Udendørs væglamper kan nemt og enkelt benyttes på alt fra garage mur til stolper for at skabe den rette belysning. Oplev den fulde glæde ved dine træer, buske og planter. Med den rette belysning får du mere glæde af dine udendørsarealer. 

Markedets bedste udendørs væglamper - samlet på en liste

Med nedenstående top-5 liste får du en liste over markedet bedste udendørs væglamper. I denne liste kan der være modeller der findes i flere forskellige farver. Har du kig på en bestemt på model, men søger du den i en anden farve eller form end den viste, kan du med fordel kigge forbi vores store udvalg af udendørs væglamper. Du finder en fuld oversigt  over modellerne her. Har du spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe dig på mail, telefon og chat.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • CUBE Udendørs Væglampe, G9, IP54

  CUBE Væglampe - G9 (sælges seperat) - IP54 - Mørkegrå/grafit

  Super stilren udendørs cube væglampe i flot mørkegrå/grafit finish. Denne udendørslampe er indbegrebet af lækkert lysdesign og benytter en udskiftelig g9 lyskilde (sælges separat). Væglampen er IP54 klassificeret og er derfor klar til udendørs montering. Udendørslampen egner sig perfekt til næsten alle mure og overflader og giver en smal lyskegle i top og en bred lyskegle i bund - ønsker du ensforming lyskegle (bred i top og bund), kan dette nemt laves ved at tilkøbe reflektor til din lampe. Leder du efter flot minimalistisk design der passer til alt fra parcelhuset til funkis villaen? Så er denne udendørs cube væglampe det helt rigtige valg. 

  Vis detaljer

  Pris: 299,00 DKK

  229,00 DKK

  Forvent. levering 1-3 hverdage

 • Udendørs Væglampe, 1xGu10, Sølv/grå, Eklof VI

  Stilren væglampe i sølv grå finish, klar til LED pære (gu10 sælges seperat). Denne udendørs væglampe er ip54 certificeret og egner sig derfor perfekt til montering både indendørs og udendørs. Væglampen kan vendes begge veje så du selv kan vælge om den skal fungere som uplight væglampe eller som downlight lampe.

  Vis detaljer
  269,00 DKK

  Forvent. levering 1-3 hverdage

 • Udendørs væglampe, E27, mørk.grå, Lule 1

  Super flot væglampe i mørke gråt design der både kan monteres indendørs og udendørs. Væglampe benytter E27 pære der sikrer at du kan skifte lyskilden over tid (lyskilde sælges separat). Med denne udendørs væglampe får du et enkelt design der passer perfekt som facadebelysning på din væg.

  Vis detaljer
  329,00 DKK

  Forvent. levering 1-3 hverdage

 • Sort QZ Udendørs Væglampe Gu10

  Enkel og stilren udendørs/indendørs væglampe - sort finish - Gu10 - IP44

  Med denne enkle udendørs væglampe får du en flot lampe udført i  sort finish. Væglampen benytter en gu10 lyskilde (sælges separat) og  du kan derfor skifte lyskilden i denne udendørslampe. Lampen er ip44 klassificeret og klar til montering udendørs. Med sit flotte design kaster lampen en bred lyskegle ned, samtidigt reflekteres pæres lys i det lille vindue af glas så du får en flot effekt ved montering. 

  Vis detaljer
  109,00 DKK

  Forvent. levering 1-3 hverdage

 • Grå QZ Udendørs Væglampe Gu10 m/sensor

  Udendørs væglampe i gråt finish - bevægelses sensor og lyssensor - Gu10 

  Ip44 klassificeret udendørs væglampe i gråt finish og med indbygget lys- og bevægelses sensor. Denne flotte udendørs væglampe kommer med indbygget sensor du kan derfor justere hvornår lyset tændes både i forhold til bevægelse og hvor mørkt der skal være før at lampens bevægelses sensor aktiveres. Lampen benytter en udskiftelig gu10 lyskilde (sælges seperat) og er derfor fremtidssikret. Væglampen er udarbejdet i aluminium og glas. 

  Vis detaljer
  195,00 DKK

  Forvent. levering 1-3 hverdage

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste