Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Udendørs Solcellelampe | Bordlampe | RGB | Fjernbetjening

Varenummer: 7210

Fjernbetjening - Indbygget solcellepanel og batteri - IP65 - Trådløs bordlampe - Dæmpbar - Forskellige lys melodier - Bordlampe

Denne udendørs bordlampe kan både lyse statisk, blinkende, strobelys, “Flash” og glidende overgang så den kan tilpasses til enhver stemning. Lampen kan lyse i rød, grøn, blå, lyseblå, lyserød og lilla, samt i normalt hvidt lys.

289 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Udendørs Solcellelampe | Bordlampe | RGB | Fjernbetjening"

Udendørslampe med indbygget solceller

Denne solcellelampe kommer i en flot hvid top med sort og tungt stel, som kan skilles i  tre dele: Toppen, stangen og foden. Lampen kan kun oplades via solcellerne, som er indbygget i toppen af lampen og de er ikke synlige. Det eneste man skal gøre for at oplade lampen er, at stille den et sted udenfor hvor den kan modtage sol i løbet af dagen. Lampen er ideel, som bordlampe på terrassen, orangeriet m.m. Den kommer med en fjernbetjening, hvor du kan kontrollere alle dens smarte lysindstillinger, skifte farve og justere lysstyrken. Lampen kan altså både benyttes til at skabe en hyggelig stemning på terrassen eller til at skabe en ekstra festlig stemning med dens farvede lys eller smarte lysindstillinger.

Solcelle lamper udendørs og indendørs brug

Bordlampen kan kun oplades via dens indbyggede solceller, så den skal helst placeres udendørs for at kunne oplade optimalt. Selvom dette er den eneste opladnings mulighed, så er lampen stadig ideel, som en indendørs bordlampe. Den passer ind i de fleste danske hjem med den stilrene design og klassiske hvide lys, hvis man ikke ønsker de festlige farver i hverdagen. Derudover er ledningsfri hvilket gør den både stilren og samtidig gør den nem at flytte rundt og man slipper for at skulle tænke over at have strømforsyning i nærheden af lampen.

Fleksibel placering med trådløs bordlampe

Bordlampens trådlåse og ledningsfrie funktion gør den meget fleksibel ift. placering og det gør den nem at rykke rundt på. Det eneste man skal sørge for er at den kan modtage sol i løbet af dagen. Man kan blot lade den stå ude når den ikke bliver anvendt og rykke den indenfor når den skal anvendes. 

Solcellelampe til haven

Lampen er ideel, som bordlampe eller havelampe. Den kan nemt flyttes rundt ude på terassen og passer perfekt på et stort havebord eller et lille mindre havebord. Den er perfekt til en hver stemning fordi den både har et hvidt lys, som kan dæmpes efter behov - men også forskellige farver og forskellige lysfunktioner, så man kan tilpasse lampen efter hvilken stemning man ønsker.

Yderligere information "Udendørs Solcellelampe | Bordlampe | RGB | Fjernbetjening"
Anvendelses(område): Indendørs, Udendørs
Dæmpbar: Ja
Lysfarve: RGB
Lyskilde type: Indbygget LED
Tæthedsgrad (IP): IP65
EAN 5060188643166
Info 1 Styres og dæmpes via fjernbetjening
Dimension H: 290mm - B:150mm
EAN 5060188643166

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ