Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

USB ventilator med batteri | Ø14CM | Støjsvag | 3600mAh

Varenummer: 25632

Støjsvag og genopladelige bordventilator. Perfekt både hjemme eller på farten, denne stilfulde ventilator er udstyret med fire hastigheder og en justerbar hældning op til 90º, den kan være tændt i op til 13 timer på en opladning. Dens bærbare design og langvarige batteri gør den ideel for aktive livsstil. Med et lydniveau på under 40 dB, kan den bruges overalt uden at forstyrre roen.

179 kr.

209 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"USB ventilator med batteri | Ø14CM | Støjsvag | 3600mAh"

Lydløs ventilator med fire hastigheder og minimal støj

Denne lydløs ventilator sikrer et behageligt miljø både hjemme og på kontoret. Med op til fire hastighedsindstillinger kan du tilpasse luftstrømmen efter behov, mens støjniveauet forbliver under 40 dB, hvilket gør den til en ideel bordventilator støjsvag for ro i soveværelset eller under opgaver som kræver ro og koncentration.

Ventilator blæser med justerbar 90º hældning

Optimer din komfort med denne blæser ventilator, der nemt kan justeres op til 90 grader. Denne funktion gør det muligt at rette den kølige luft præcis, hvor du ønsker, hvilket gør den til en perfekt bordventilator for enhver situation.

Bordventilator med genopladeligt batteri og bærbart design

Denne bordventilator på batteri er designet til dit mobile liv. Med et kraftigt batteri, der holder op til 13 timer, kan denne lille batteridrevet ventilator tages med overalt - fra skrivebordet til campingturen. Den er let, nem at transportere, og inkluderer et USB-C kabel for nem opladning.

Ventilator på batteri for alsidig indendørs og udendørs brug

Brug denne ventilator med batteri i hjemmet, på arbejdet eller selv når du er på farten. Den alsidige design og robuste konstruktion gør den perfekt til både indendørs og udendørs brug, hvor du kan nyde en kraftfuld luftstrøm, hvor som helst. Den er ideel som en mini ventilator batteri.

Moderne bordventilatorer til aktiv livsstil

Disse moderne bordventilatorer er ikke kun praktiske men også stilfulde. Uanset om du har brug for en frisk brise på kontoret eller i stuen, passer vores lille bordventilator perfekt ind. Den er ideel for den moderne forbruger, der værdsætter effektivitet og stil. Denne bordventilator lydløs er også udstyret med en bordventilator USB tilslutning for øget bekvemmelighed.

Yderligere information "USB ventilator med batteri | Ø14CM | Støjsvag | 3600mAh"
Farve: Hvid
Materiale: Plastik
Volt: 5V
EAN 8435527826284
Estimeret levetid Op til 13 timer på en opladning
Info 1 Aftagelig front for nem rengøring
Info 2 4 hastigheder: op til 2950 rpm.
Dimension 140 x 180 x 75mm
Længde (mm) 7.5
Bredde (mm) 14
Højde (mm) 18
EAN 8435527826284

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ