Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Vækkeur med wake-up light | FM Radio | Bluetooth | 400lm | 5W højtaler

Varenummer: 25634

Oplev en naturlig opvågning med dette innovative wake-up light vækkeur, som simulerer daggryets blide lys. Dette multifunktionelle ur inkluderer en kraftfuld 5W Bluetooth højtaler, FM-radio, og tilbyder en række forskellige belysningstilstande og afslappende lyde. Vågn op hver dag forfrisket og klar til en ny dag.

299 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Vækkeur med wake-up light | FM Radio | Bluetooth | 400lm | 5W højtaler"

Oplev solopgangen hjemme med wake-Up light

Opdag den ideelle måde at vågne på med vores avancerede wake-up light, designet til at simulere solopgangen, så du kan starte din dag på en mere naturlig og energisk måde. Vores wake-up light er flere gange kåret som bedst i test, hvilket understreger dets effektivitet og popularitet blandt brugere. Det gradvise lys øger i intensitet og simulerer en ægte solopgang lampe, som gradvist forbereder din krop til at vågne op.

Vækkeur til tungt sovende: Få pålidelig opvågning med solopgangssimulation

Er du en tung sover? Dette vækkeur kan være den perfekte løsning til tungt sovende. Med effektiv wake up lys teknologi og en pålidelig alarm, sikrer dette ur, at du vågner mere veludhvilet op hver dag, uanset hvor dybt du sover. Den unikke sunrise lampe øger gradvist lyset, hvilket gør opvågnen blød og behagelig.

Start dagen med dit yndlingsmusik med dette vækkeur med radio

Dette vækkeur med radio tilbyder en perfekt kombination af traditionel funktionalitet og moderne innovation. Ikke alene kan du vågne op til de klassiske toner fra din foretrukne FM-station, men du kan også benytte den integrerede bluetooth funktion, som lader dig streame musik direkte fra din smartphone. Et must-have for alle, der ønsker en musikalsk start på dagen.

En radio med vækkeur er et multifunktionelt design der vækker sanserne

Integrer både underholdning og funktionalitet i dit soveværelse med vores radio med vækkeur. Dette ur kombinerer wake-up lampe og radio vækkeur funktioner for at skabe en optimal vågneoplevelse. Med en række forindstillede lyde og lydindstillinger kan du personliggøre din morgenrutine som aldrig før.

Vækkeur wake up light lader dig vågne naturligt til en gradvis solopgang

Vågn op til naturens rytme med vores vækkeur wake up light, som tilbyder en af de mest naturlige måder at forlade drømmeland. Med funktioner som wake up light tilbud og bluetooth højtaler med vækkeur, er dette ur perfekt for enhver, der værdsætter både funktionalitet og stil. Oplev hvordan lys og lyd i harmoni kan forbedre din morgen.

Yderligere information "Vækkeur med wake-up light | FM Radio | Bluetooth | 400lm | 5W højtaler"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Nej
Farve: Hvid
Lumen: 400lm
Lysfarve: 6500K, RGB
Lyskilde type: Indbygget LED
Materiale: Plastik
Trådløs teknologi: Bluetooth
Volt: 5V
EAN 8435527823566
Kompabilitet Bluetooth & FM radio: afspil din yndlings playlist eller radio kanal
Info 1 Vækkeuret har indbygget sunrise effekt
Info 2 Kommer med 100cm USB kabel | Adapter er ikke inkluderet
Længde (mm) 90
Bredde (mm) 160
Højde (mm) 160
EAN 8435527823566

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ