Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

VEJLEDNING

Her har vi samlet en række top-5 lister over forskellige belysnings produkter. Vi ved det kan være svært at finde det helt rigtige produkt, derfor har vi samlet en række købsanbefalinger i forskellige top-5 lister der samtidigt er din garanti for et godt produkt. Vores lister opdateres løbende på baggrund af kunde feedback, produkt nyheder og salgstal.

Mangler du inspiration til dit næste belysningsprojekt?

Så er her masser af inspiration at hente. Samtidigt er vores store samling af top-5 lister en hurtig købsanbefalings guide til dig, der gerne vil have et hurtigt overblik i de bedste produkter på markedet indenfor en bestemt belysnings kategori.

Se hvad andre køber og få et hurtigt overblik

Vores lister omfatter top-5 lister over eks. de bedste led spots, det bedste køkkenbelysning, den bedste led projektør, de bedste led armaturer, den bedste badeværelsesbelysning mv.  Der kommer hele tiden flere lister til og i takt med nye produkter opdateres listerne løbende.

 

Find inspiration her

Kig vores købsanbefalinger igennem og find den helt rigtige belysningsløsning til dig

Klikker du på banneret for en bestemt kategori, får du hurtigt et overblik over de 5 bedste produkter på markedet. Vi ved at præferencer er forskellige og derfor er alle 5 anbefalede produkter super gode produkter, der løser de ønsker og behov vores kunder typisk stiller til deres belysning. Mange af vores produkter findes i forskellige farver, størrelser og med forskellig lysfarve. Du kan derfor ofte finde de listede top-5 produkter i andre udformninger, farver eller lignende ved at klikke se alle vores produkter i denne kategori.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Er der et produkt du efterlyser eller har du spørgsmål til en af vores produkter så sidder vi klar til at hjælpe dig på support@plusled.dk eller tlf. 71 99 29 23.