Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Badeværelsesbelysning

Belysning badeværelse

Badeværelset er et af de rum, der bliver brugt allermest i et hjem. Fra at børste tænder til at barbere sig, lægge makeup, tage et bad eller gå på toilettet, sker der som regel altid noget på et badeværelse.

Derfor er det vigtigt at være sikker på, at dit badeværelse er oplyst på den bedst mulige måde. I og med at der foregår så mange ting på et badeværelse, kræver det forskellige former for belysning.

Nedenfor finder du en top liste, som vi har udarbejdet til dig, der ønsker at se nærmere på nogle af de bedste og mest populære lamper til badeværelset. Vi ved, at det sommetider kan være svært at finde den rigtige lampe, hvorfor vi her kommer med vores anbefalinger.

Badeværelse lys bør tjene to forskellige funktioner

På dit badeværelse er det nødvendigt med belysning, der tjener to forskellige formål. Ikke nok med at belysningen skal tilføre den rette stemning og atmosfære, skal den også sørge for tilstrækkeligt med lys til diverse aktiviteter.

For at sikre at du opnår den perfekte badeværelse belysning, bør du nøje planlægge placeringen af dit badeværelse lys. I de fleste tilfælde skal der anvendes flere badeværelseslamper, der giver lys på forskelligartede måder.

At indrette dit badeværelse med forskellige typer af belysning vil sørge for, at du kan udføre alle opgaver med lethed.

Godt lys til badeværelset er nemlig altafgørende for, at du kan bruge dette rum på den måde, du ønsker lige såvel, som det vil føles afslappende og dejligt at befinde dig på dit badeværelse på alle tider af døgnet.

Populære i Badeværelsesbelysning

Opnå et veldesignet badeværelse med flere badeværelseslamper

Korrekt belysning på et badeværelse gør hele forskellen. Derfor er det ikke nok med blot en loftslampe eller en enkelt væglampe. I stedet skal du sørge for, at dine lamper til badeværelse består af flere lyskilder.

For at få mest muligt ud af dette rum bør du arrangere belysningen sådan, at det matcher, hvordan badeværelset bruges. En enkelt kraftig lampe badeværelse vil helt sikkert oplyse rummet, men det er typisk ikke nok.

Grundbelysningen er naturligvis vigtig, men ofte kræver det mere lys, hvis du skal lægge makeup, barbere dig eller lignende. Det skal helst være en dynamisk blanding af flere badeværelseslamper i form af alt lige fra loftslamper til væglamper eller spotlamper m.m.

Indretter du dit badeværelse med belysning på denne måde, vil du opnå et veldesignet rum uanset, hvad du skal foretage dig.

En loftlampe er en vigtig badeværelseslampe

En vigtig lampe til badeværelse er en loftslampe. Den bedste placering af en loftlampe badeværelse er i midten af rummet.

Det giver lampen mulighed for at give en god og generel belysning, så rummet bliver oplyst på bedste vis. Et badeværelse med en loftslampe vil nemlig jævnt distribuere lys i hele rummet.

LED loftsbelysning er typisk nok at have tændt, hvis du eksempelvis hurtigt skal på toilettet eller hente noget på dit badeværelse. Ønsker du sådan en type af lampe, kan det blandt andet være en spot til badeværelse, en plafond lampe eller lignende.

Med LED belysning er du desuden sikret en energibesparende og miljøvenlig løsning. Ikke nok med at LED lys kan hjælpe med at reducere din elregning markant, holder disse typer af pærer også i langt længere tid end halogenpærer og glødepærer. Herved skal du ikke skifte dine pærer hele tiden.

Et badeværelsesspejl med lys er en god idé

Det er blandt andet en fordel at placere lamper til badeværelse rundt om dit spejl. Uanset om spejlet er lille og rundt eller langt og rektangulært, bør det være fuldt oplyst fra alle vinkler for at give det bedste badeværelseslys.

For at undgå skygger eller lignende kan du placere spejllamper, i form af en væghængt lampe, på begge sider af spejlet. Derudover kan du vælge indbygningsspot badeværelse som lys over spejl. Spotlys til badeværelse giver et fokuseret og koncentreret lys, der er perfekt, når du står foran spejlet.

En lampe over spejl fungerer derfor godt, hvis den er centralt placeret. Passer dette ikke ind i din indretning på badeværelset, kan du altid vælge at placere to væglamper på hver side af spejlet.

Lamper til badeværelse skal vælges med omhu

Badeværelser er fugtige rum, hvilket betyder, at ekstra omhu bør benyttes, når du skal vælge en badeværelses lampe. Ved valg af badeværelses lamper skal du sørge for, at din badeværelses belysning er klassificeret til at kunne placeres i et badeværelsesmiljø.

Inden du køber lamper badeværelse, skal du derfor have styr på alle krav og regler, der er på området i forhold til vådrumslamper. Det anbefales, at du kontakter en fagmand, såsom en elektriker, der kan hjælpe dig med at ordne det korrekt.

Når du skal investere i lys til badeværelse, skal badeværelseslamperne som regel have en IP-klassificering, der er på minimum IP44. Ønsker du en spot i brusekabine, er det ydermere vigtigt, at spotten har en IP-klassificering på minimum IP44. Sådanne spots og lamper er godkendt til at blive placeret i et vådrum, hvor der er mulighed for, at de kan blive våde og fugtige.

Find markedets bedste lamper til badeværelset her på vores liste

Har du spørgsmål? Så kan vi hjælpe! Det kan være uoverskueligt at indrette dit badeværelse med den helt rigtige belysning. Vi hjælper dig gerne med at komme godt fra start af, så du bedre kan navigere rundt i vores store udvalg af badeværelsesbelysning.

Med vores top-5 liste finder du de bedste lamper til badeværelset, så du kan få den helt rigtige belysning. Desuden kan du bruge listen herunder som badeværelse inspiration, da den kan give dig idéer til, hvordan du skal indrette dit badeværelse med lys.

Finder du ikke en badeværelseslampe, der matcher dine behov, på vores top-5 liste, anbefaler vi, at du tager et kig på nogle af vores andre kategorier såsom loftlamper, spotlamper eller lignende.