Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Bedste LED Spots - Top 5

Herunder har vi samlet en oversigt over de bedste LED spots på markedet ifølge vores mange kunder. Dette er samtidigt en købsanbefaling til dig der er i tvivl om hvilket Led spot du skal vælge.

Dæmpbare- & Ikke-dæmpbare LED Spot

Med et dæmpbart led spot kan du via led lysdæmper, dæmpe spottet ned til ønsket lysstyrke. Dette kan f.eks være særligt brugbart ved spot montering i stue, hvor lysbehovet kan ændre sig alt efter situation. På markedet findes et stort udvalg af LED dæmpere, vi har samlet de bedste dæmpere til led på markedet og du kan finde dem via dette link Lysdæmpere. Alle dæmpbare led spots på nedenstående liste fungerer selvfølgelig med disse lysdæmpere. Ønsker du ikke at dæmpe lyset kan du med fordel kigge efter ikke-dæmpbare led spots, da disse typisk vil være en smule billigere. 

Lysets farve er kelvin - Lysets styrke angives i lumen

Vi har gjort det nemt for dig! Alle nedenstående led spot afgiver et fantastisk flot lys. Lyset fremstår varm hvidt og er ikke gult som det ses med nogle led spots på markedet. Kelvin ligger typisk på 2700k-3000k hvilket er det klart foretrukne, i forhold til danske lyspræferencer . På alle led spot er angivet lumen betegnelser (eks. 350lm) dette tilkendegiver hvor meget lys led spottet giver. En typisk tommelfingerregel vil være at en 35W halogen erstattes med LED lyskilde der afgiver 220lm-320lm og en 50W halogen erstattes med LED lyskilde der afgiver 350lm-470lm.

Ra værdi - høj farvegengivelse

Alle led spots på vores top-5 liste giver en høj farvegengivelse på Ra80 eller mere. Den generelle anbefaling fra DS700 er at Ra værdien på en led lyskilde til indendørs montering skal ligge på Ra80 eller derover. Til opsætning i almindelig bolig er Ra80 dog mere end nok til at give et fantastisk flot lys. Ønsker du en højere farvegengivelse kan du købe efter en højere Ra værdi på Ra90/Ra95.

Alle LED spots på top-5 listen, er klar til installation direkte i isolering

At købe og vælge det rigtige led spot kan være en svært. Med nedenstående modeller er du bl.a. sikker på at alle spots er godkendt til installation direkte i isolering og at du samtidigt er garanteret en fantastisk lyskvalitet. I listen over de bedste led spots finder ud både dæmpbare og ikke-dæmpbare led spots, ligeledes har alle en høj farvegengivelse på minimum Ra80 og lysets farve er ved alle led spots perfekt tilpasset til installation i danske hjem.

Mange af modellerne findes i forskellige farver og også som forskellige typer (runde, firkantet mv.). Så skulle netop det spot du leder efter ikke fremgå af listen, kan du se en fuld oversigt over modellerne her.  Skulle du fortsat have spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe dig på mail, telefon og chat.

Populære i Bedste LED Spots - Top 5

NULL