Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Halbelysning

Hal belysning

Mangler du belysning i din hal? Så er det værd at læse med videre her for at finde optimal halbelysning. Vi har nemlig lavet en top-5 liste over de bedste og mest populære produkter til dette formål.

Uanset om der er tale om en ridehal, en sportshal, en lagerhal, en maskinhal eller lignende, er det essentielt med den korrekte halbelysning. Mange tager ikke belysningen i betragtning, når det kommer til en hal. Men lige meget hvad hallen anvendes til, er der brug for en eller anden form for lys, da der ikke altid kommer naturligt lys ind i bygningen.

Når det kommer til halbelysning, er der flere forskellige muligheder at vælge mellem. Vi ved, at det kan være uoverskueligt og vanskeligt at vælge det helt rigtige. Tag et kig på vores samlede liste med hal belysning. Det kan gøre det nemmere for dig at tage en beslutning om, hvad du har brug for.

Derfor er det en fordel at investere i LED halbelysning

At vælge halbelysning er ikke altid et nemt valg. Dog kan du hurtigt indskrænke din søgning, hvis du udelukkende fokuserer på LED halbelysning. Med LED halbelysning opnår du en lang række af fordele, som du ikke får med andre typer af belysning.

Energiomkostningerne i en hal kan være store. For at reducere disse omkostninger er det derfor værd at overveje LED belysning. LED lys er uden tvivl i første omgang dyrere end andre typer af belysning, men med tiden bliver det billigere for dig.

Dette skyldes, at LED belysning er yderst energibesparende, hvilket fører til besparelser på elregningen. Desuden har LED lys en lang levetid. Det vil ydermere reducere omkostningerne, da pærerne ikke skal skiftes ud nær så tit som eksempelvis en glødepære, en halogenpære eller en sparepære.

En anden fordel ved LED er, at denne type af belysning ikke spilder energi. Dette er fordi, at lyset tænder med det samme uden en opvarmningstid. Samtidigt er LED halbelysning et mere miljøvenligt valg på grund af den lange levetid. Ydermere indeholder LED ingen miljøskadelige stoffer som for eksempel kviksølv.

Populære i Halbelysning

Vælg det rette lys til ridehal

Den ideelle belysning af en ridehal bør tage højde for både menneskers samt hestes behov. Når alt kommer til alt, er heste og mennesker meget forskellige, når det kommer til deres syn.

Mens mennesker er mere tilbøjelige til at blive forstyrret af mørke, er heste følsomme over for stærke udsving i lysstyrken. Derfor bør din ridehal være lyst og jævnt oplyst for at gøre det så behageligt som muligt for både mennesker og dyr.

I og med at der ikke vil være nogen kilde til naturligt lys i en indendørs ridehal, vil du være afhængig af det rette lys. Det betyder, at du nøje skal udvælge dit lys til ridehal, der er i overensstemmelse med det specifikke formål.

Ikke nok med at rytteren skal kunne se, hvor han eller hun rider henne, så skal hesten også få sine lysbehov opfyldt. Er det en ridehal, hvor der eksempelvis afholdes stævner med tilskuere, er det ligeledes en fordel, at lyset er godt nok til, at tilskuerne kan følge med i, hvad der foregår på ridebanen.

Overvej disse faktorer ved valg af industri lamper til en hal

En hal er som regel en lukket og mørk bygning, der kan bruges til et hav af forskellige ting. Det kan være til pakning af varer, at ride i, opbevare diverse maskiner, dyrke sport eller noget helt femte. Lige meget om du ønsker at opgradere belysningen i din hal eller er i gang med at bygge en ny hal, er det afgørende at sikre, at hallen er forsynet med en enestående belysning.

For at opnå den bedste halbelysning er der flere faktorer, du bør overveje. De vigtigste faktorer, du bør overveje, når du vælger hal belysning omfatter: hallens størrelse, formålet, farvekoden, lysets placering, energieffektivitet m.m.

Herved bør du aldrig blot vælge de første og de bedste industri lamper, du finder. I stedet er det en god idé at tænke over overstående faktorer, så du ikke ender med de forkerte lamper eller et forkert industri armatur.

Hav IP-klassificeringen in mente ved køb af industri belysning til haller

Uanset om din industri belysning placeres indendørs eller udendørs, er det vigtigt at vælge industri lamper med en passende IP-klassificering. Når det kommer til halbelysning, kan IP-klassificeringen selvfølgelig variere alt efter, hvilken hal der er tale om. Men i langt de fleste tilfælde er det som regel en fordel at vælge halbelysning, der kan holde til lidt af hvert.

Derfor er det essentielt at være meget opmærksom på, hvilken IP-klassificering dit valgte industri armatur eksempelvis har. Du bør altid overveje det miljø, som lampen vil blive installeret i. Er der støv og snavs? Er der fugt? Hvis dette er tilfældet, skal du undersøge belysningens IP-klassificering for at se, om det kan bruges til det specifikke formål.

Helt generelt er det oplagt at vælge industri lamper med en IP65-klassificering til en hal. Med denne klassificering kan du være sikker på, at lampen er yderst holdbar og robust samt kan holde til at blive placeret i selv hårde og mere barske miljøer. På den måde skal du ikke være bekymret for, om lampen kan holde til at oplyse en hal.

Find en samlet liste over markedets bedste hal belysning her hos PlusLED

At finde frem til den rigtige hal belysning er ikke altid lige nemt. Med nedenstående belysningsprodukter er du sikret, at du får industri lamper til din hal i høj kvalitet. Her finder du vores bud på halbelysning, hvor vi har fokuseret på at udvælge modeller, der er specifikt egnet til en hal.

Finder du ikke lige præcis det, du leder efter til din hal, anbefaler vi, at du tager et kig på nogle af vores andre kategorier. Det kan eksempelvis være i vores kategori med Industrilamper.