Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Wifi Bevægelsessensor fra Smart Life

Varenummer: 1735
Smart Wifi PIR Bevægelses Sensor - 10m detektion - Styring via smartphone eller tablet

299 kr.

"Wifi Bevægelsessensor fra Smart Life "

Smart Life intelligent Wi-Fi bevægelsessensor med en detektions rækkevidde på op til 10m.  Sensoren er ideel som en del af et trådløst sikkerhedssystem eller til blot at tænde apparater når bevægelse registreres.

Opsætning er enkel og enheden opretter direkte forbindelse til dit Wifi-netværk og muliggør herefter styring via smartphone eller tablet.  Bevægelsessensoren kan parres med andre produkter i SmartLife serien og udløse hændelser, eks. ved at tænde lyset, når personer går ind i et rum.

Intelligent PIR Bevægelsessensor fra Smart Life

Smart Life bevægelsessensoren styres nemt via Nedis Smartlife App’en som findes til Android og IOS.  Smart Hjem systemet fra Nedis omfatter et stort og voksende udvalg af produkter – som f.eks. led pærer, sensorer, kameraer mv. – der alle kan styres via den gratis og brugervenlige app. Du kan koble de forskellige enheder sammen og eks. benytte sensoren til at aktivere lyset når den registrerer bevægelse.

Smart sikkerhedssystem

Den intelligente bevægelsessensor kan også indgå som et del af et sikkerhedssystem til hjemmet. Ved hjælp af Smart Life App’en fra Nedis får du en direkte push-meddelelse på din telefon når systemet registrerer bevægelse.

 

Yderligere information "Wifi Bevægelsessensor fra Smart Life "
Trådløs teknologi: Wifi
EAN 5412810269969
Detektion 10m
Virkeeffekt Driftstemp.: -10 - 45 °C
Kompabilitet Nedis SmartLife

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ