Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

WiFi stikkontakt med energimåler | Smart plug | WiFi elmåler | IP44 | 230V

Varenummer: 1794

Elworks energimåler med smart udtag og wi-fi forbindelse kan måle det nøjagtige elforbrug på det tilsluttede udstyr og viser data på din smartphone via Tuya Smart appen. Energimåleren er nem at tilslutte og bruge, og den er også kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistent. Med timerfunktion og minutur (nedtælling) i appen kan du yderligere spare på strømmen.

Energimåleren fra Elworks er en pålidelig og effektiv måde at overvåge el-forbruget i dit hjem eller på kontoret. Ved at aflæse dataene på din smartphone kan du nemt identificere, hvilke apparater og udstyr der bruger mest strøm, og hvor der kan spares. Det betyder ikke kun, at du kan reducere dine el-omkostninger, men også at du kan tage et vigtigt skridt mod at leve mere bæredygtigt og miljøvenligt.

Med dens nemme installation og brugervenlighed er Elworks energimåler med smart udtag og wi-fi-forbindelse et fantastisk redskab til at kontrollere dit elforbrug og mindske dit miljømæssige fodaftryk.

Manuel on/off knap er desuden monteret på fronten af stikkontakten, som gør det muligt at tænde og slukke uden at anvende app.

149 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"WiFi stikkontakt med energimåler | Smart plug | WiFi elmåler | IP44 | 230V"

Overvåg dit energiforbrug med Elworks energimåler med smart udtag og wi-fi

Elworks energimåler med smart udtag gør det nemt at tænde og slukke, opsætte timerfunktioner og måle dit elforbrug på det tilsluttede udstyr og giver dig mulighed for at finde ud af, hvilket udstyr der bruger mest strøm, så du kan spare på din elregning. Energimåleren kan nemt tilsluttes en almindelig stikkontakt og er udstyret med en on/off knap og schuko-stik. Den kan maksimalt belastes med 3680 W/250 V/16 A og har et vipbart dæksel (IP44 - beskyttet mod vandstænk i lukket tilstand).

Hold øje med dit energiforbrug med Tuya Smart appen

Elworks energimåler med smart udtag er en enhed med wi-fi-forbindelse, der indsamler data om dit elforbrug og giver dig mulighed for at overvåge det via din Smartphone. For at få adgang til de indsamlede data skal du blot tilslutte energimåleren til Tuya Smart-appen via Wi-Fi forbindelse. Du kan også programmere timerfunktioner og nedtællingsur i appen.

Intelligent elmåler til din stikkontakt som kan anvendes inde og ude

Elworks energimåler med smart udtag har en maksimal spænding på 250 V, en maksimal effekt på 3680 W og en maksimal strømstyrke på 16A. Den har beskyttelsesklassen IP44 og kan tilsluttes dit smart home via 2.4GHz Wi-Fi. Energimåleren er også kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistent.


Yderligere information "WiFi stikkontakt med energimåler | Smart plug | WiFi elmåler | IP44 | 230V"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Sort
Trådløs teknologi: Wifi
Tæthedsgrad (IP): IP44
Volt: 230V
EAN 5708473507822
Info 1 Forbindes til smartphone via Tuya Smart app
Info 2 Virker kun med 2.4 GHz WiFi
Kompabilitet Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistent
EAN 5708473507822

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ