Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

WiFi Triac Lysdæmper | WiFi+2.4GHz+Push | 500W

Varenummer: 73350

Denne avancerede enhed kombinerer WiFi, 2.4G, og Push-teknologi, hvilket muliggør fjernstyring af dine lyskilder via 'Tuya Smart' appen eller stemmestyring med Amazon Alexa og Google Home. Med Milight (MiBoxer) teknologi, effektiv dæmpning af LED spots og 230V LED strips, og mulighed for tilkobling af en 2.4G RF fjernbetjening, sikrer vores produkt præcis lyskontrol og øget energieffektivitet, perfekt for enhver moderne belysningsinstallation.

Se vores udvalg af RF fjernbetjeninger her

279 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"WiFi Triac Lysdæmper | WiFi+2.4GHz+Push | 500W"

WiFi Lysdæmper fra Milight (Nu Miboxer)

Opdag en ny æra af hjemmebelysning med vores AC Triac Dimmer, der kombinerer WiFi, 2.4G og Push-teknologi. Med dette avancerede produkt kan du nemt kontrollere dine lyskilder via 'Tuya Smart' appen eller stemmestyring gennem Amazon Alexa og Google Home. Perfekt til at skabe den rette stemning i ethvert rum med mulighed for trådløs dæmpning, fjernbetjening, og tidsindstilling.

Funktioner og Specifikationer

Vores AC Triac Dimmer tilbyder enestående kapacitet og alsidighed i belysningsstyring. Denne avancerede enhed kan belastes med op til 500W, men det gælder kun for halogen lyskilder. For LED lyskilder er den maksimale belastning 250W, hvilket gør den ideel til dæmpbare LED pærer og andre LED baserede belysningsløsninger. Den arbejder inden for et temperaturområde fra -10 til 40°C og har en fjernbetjeningsdistance på op til 30 meter ved brug af 2.4G RF, hvilket giver brugerne fleksibilitet og kontrol over deres hjemmebelysning.

Dæmpning af LED Spots og 230V LED Strips

Vores AC Triac Dimmer er perfekt til dæmpning af både LED spots og 230V LED strips, så længe disse lyskilder er designet til at være dæmpbare. Denne fleksibilitet gør det muligt at anvende vores produkt i en bred vifte af belysningsanvendelser, fra atmosfærisk belysning i hjemmet til funktionelle installationer i erhvervslokaler. Enheden håndterer effektivt LED lyskilder op  til 500W, hvilket sikrer præcis kontrol over lysintensiteten og øget energieffektivitet.

Effektiv Lysstyring med Avanceret Teknologi

Vores AC Triac Dimmer kombinerer avanceret teknologi med brugervenlighed for at tilbyde overlegen kontrol med dine lysinstallationer. Den er i stand til at dæmpe en række forskellige lyskilder, inklusive LED spots og 230V LED strips op til 500W for LED. Dette gør den til en ideel løsning for alle, der søger en pålidelig og effektiv måde at styre belysningen på, med garanti for både funktionalitet og stil.

Yderligere information "WiFi Triac Lysdæmper | WiFi+2.4GHz+Push | 500W"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Ja
Farve: Hvid
Lysfarve: CCT, Single color
Trådløs teknologi: Bluetooth, RF, Wifi
Volt: 220-230V
Watt: 500W
EAN 6970602185365

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ