Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Zigbee Lysdæmper til ledning | Sort | LED Lysdæmper m. skrueknap | 1- 50W (0140303)

Varenummer: 7814

LED Lysdæmper til ledning - Sort  LED dæmper med drejeknap - Zigbee (HUE kompatibel) - 1-50W belastning

OBS! Der medfølger kun sort cover

Bemærk at de gemte indstillinger ikke gemmes, når strømmen bliver afbrudt.

249 kr.

379 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Zigbee Lysdæmper til ledning | Sort | LED Lysdæmper m. skrueknap | 1- 50W (0140303)"

Lysdæmper LED til lamper

Ønsker du lysdæmpning af bla. bordslamper, væglamper e.l. er denne lysdæmper på ledning netop, den rigtige løsning for dig. Denne LED lysdæmper dæmper stort set alle dæmpbare lyskilder og LED pærer. Du skal blot montere den på ledningen til dine lamper. Den dæmper lyskilder fra 1-50w LED og 10-100w halogen ved at dreje på drejeknappen.

LED lysdæmperen er utrolig nem at montere mellem to ledninger f.eks. mellem en stikprop og en lampe. Du kan normalt bruge den ledning, der allerede sidder på lampen, hvor du så klipper ledningen og montere lysdæmperen på de to ledninger – se vores monteringsvideo herunder.

Denne LED lysdæmper til ledning har en drejeknap på bagsiden, hvor det ønskede minimums niveau indstilles. Dette gøres for at undgå, at man dæmper lampen ned til et niveau, hvor den synes slukket.

Drejeknappen på denne LED lysdæmper har desuden to funktioner. Den bruges både til at dæmpe lyset op og ned, samt som afbryder til at tænde og slukke lampen – dette gøres ved at trykke på drejeknappen.

Zigbee lysdæmper – til ikke smarte lamper

Denne lysdæmper til ledning fungerer ikke  blot som en ”stand alone” LED lysdæmper, men også som en Zigbee lysdæmper (der er HUE kompatibel) – eller en ”smart home” lysdæmper som den også kaldes.

Hvis du ønsker at styre denne Zigbee lysdæmper som en del af din smart home installation, kan dette sagtens lade sig gøre, da den har integreret Zigbee protokol. Dette betyder at du med en Philips HUE Bridge, Osram Lightify Gateway e.l kan styre lyset med et af disse systemer. Den er desuden kompatibel med Google Home og Amazon Alexa via en af ovenstående gateways.

Lysdæmper til ledning – blandt markedets bedste lysdæmpere

Med denne LED lysdæmper til ledning får du en af de bedste lysdæmpere til LED lyskilder. Hvis du har lyskilder med et lavt dæmpningsniveau, kan du altid sætte et mininums niveau på bagsiden af lysdæmperen på den lille drejeknap.

Dette, sammen med Zigbee integrationen, gør denne LED lysdæmper til montering på ledning, til en af markedets absolut mest alsidige og smarte LED lysdæmpere.

Sådan monteres Zigbee lysdæmperen og styres via Philips HUE

Yderligere information "Zigbee Lysdæmper til ledning | Sort | LED Lysdæmper m. skrueknap | 1- 50W (0140303)"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Ja
Farve: Sort
Trådløs teknologi: Zigbee
Tæthedsgrad (IP): IP20
Volt: 230V
EAN 8720246200201
Info 1 Kabler: 2 x 0,75mm2
Info 2 Bagkantslysdæmper (CR)
Dimension L: 96.7mm - B: 31mm - H: 25mm / 40mm (drejeknap)

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ