Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Zigbee Triac Lysdæmper | Zigbee 3.0+2.4GHz+Push | 500W

Varenummer: 73351

Opdag den ultimative løsning for intelligent lysstyring med vores AC Triac Dimmer. Denne enhed er Philips Hue kompatibel og understøtter både Zigbee 3.0 og 2.4G teknologi. Den tilbyder avanceret fjernbetjening og stemmestyring via smarte hjemmeenheder, samt mulighed for justering af minimumsbelysning. Den kan belastes med op til 500W. Perfekt til teknologi entusiaster, der søger en effektiv og pålidelig måde at optimere belysningen i hjemmet på.

279 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Zigbee Triac Lysdæmper | Zigbee 3.0+2.4GHz+Push | 500W"

Zigbee Lysdæmper: Intelligent Styring af Dit Hjem

Opgrader dit hjem med denne avancerede AC Triac Dimmer, der benytter Zigbee 3.0 teknologi. Med mulighed for fjernstyring via både 2.4G RF og smarte hjemmeenheder som Amazon Alexa og Google Home, tilbyder denne lysdæmper en utrolig rækkevidde på op til 100 meter i åbne områder. Lysdæmperen sikrer nem justering af belysningsintensiteten og indstilling af minimumslysstyrke, hvilket gør den ideel for alle, der ønsker fuld kontrol over deres hjemmebelysning.

Du kan finde vores udvalg af kompatible RF fjernbetjeninger her!

Philips Hue kompatibel Lysdæmper: Trådløs Bevæmhed og Funktionalitet

Oplev trådløs bekvemmelighed med denne  lysdæmper. Enheden understøtter ikke kun Zigbee 3.0 og 2.4G fjernstyring, men også stemmekontrol via tredjepartstjenester når den er koblet til en Zigbee 3.0 gateway. Dens enkle push-dæmpning og avancerede overbelastningsbeskyttelse gør den sikker og brugervenlig, ideel til det moderne smart hjem.

Milight (MiBoxer): Avanceret Teknologi for Optimal Lysstyring

Vores AC Triac Dimmer er kompatibel med MiBoxer Zigbee gateway, som giver dig mulighed for trådløs dæmpning, fjernbetjening, timing og gruppestyring af dine lysinstallationer. Udstyret med cutting edge teknologi ,som trailing edge (Bagkantsdæmpning) phase-cut gør denne enhed effektiv og pålidelig i alle hjemmets rum.

Lysdæmper Zigbee: Perfekt Integration i Dit Smarte Hjem

Denne intelligente lysdæmper er designet til at fungere fejlfrit med Zigbee 3.0, hvilket garanterer høj interoperabilitet og lavt strømforbrug. Med understøttelse af smartphone app kontrol, når den bruges med Zigbee gateway, tilbyder denne enhed en sømløs og brugervenlig oplevelse, der passer perfekt til den teknologi-interesserede bruger.

Dette Zigbee produkt er 3.parts kompatibel - dette betyder at vi ikke kan garantere, at produktet er kompatibel med fremtidige opdateringer i de forskellige systemer.

Yderligere information "Zigbee Triac Lysdæmper | Zigbee 3.0+2.4GHz+Push | 500W"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Ja
Farve: Hvid
Trådløs teknologi: Bluetooth, RF, Zigbee
Volt: 220-230V
Watt: 500W
Længde (mm) 117
Bredde (mm) 45
Højde (mm) 24
EAN 6970602185372

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ