Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

2 stk. Sonoff Zigbee Presence Sensor | SNZB-06P

Varenummer: 790102

2 stk. Sonoff Zigbee Presence sensor (SNZB-06P) tilbyder topmoderne sikkerhed og energieffektivitet til dit smarte hjem. Udstyret med avanceret bevægelsesdetektion og Zigbee 3.0 teknologi, sikrer denne kompakte og lette sensor, at dine lys og enheder kun er aktive, når det er nødvendigt, hvilket bidrager til betydelige energibesparelser. Nem at installere og kompatibel med en bred vifte af smart home systemer, SNZB-06P forbedrer hjemmets sikkerhed og komfort med minimal indsats. Opdag den intelligente måde at bevare energi og sikkerhed på, alt sammen i et diskret og stilfuldt design.

App styring kræver en kompatibel bridge/gateway - F.eks. denne Sonoff Zigbee Bridge

258 kr.

320 kr.

Pakken indeholder:

2 stk.
Sonoff Zigbee Presence sensor | SNZB-06P

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"2 stk. Sonoff Zigbee Presence Sensor | SNZB-06P"

Effektiv belysning med Sonoff Zigbee Presence Sensor

Sonoff Zigbee Presence Sensor er en banebrydende løsning inden for smart home teknologi. Med denne sensor kan du optimere dit hjems belysning, så lyset automatisk tændes, når der er bevægelse. Dette gør det nemt at spare på energien, da lyset kun er tændt, når det er nødvendigt. Sensorens præcise bevægelsesdetektion gør den ideel til både sikkerhed og komfort.

Fordele ved Zigbee 3.0 Teknologi

Med Zigbee 3.0 teknologi får du en pålidelig og langtrækkende kommunikation mellem dine smarte enheder. Sonoff Zigbee Sensor sikrer, at dine enheder kun bruger energi, når det er nødvendigt, hvilket reducerer dit strømforbrug og sparer penge. Den avancerede Zigbee teknologi muliggør en stabil og effektiv kommunikation, selv i komplekse miljøer, hvilket gør den perfekt til større hjem.

Nemmere Installation og Integrering

En af de største fordele ved Sonoff Zigbee Sensor er dens lette installation. Uden behov for komplekse værktøjer eller teknisk ekspertise kan du opsætte din sensor på få minutter. Den er kompatibel med en række smart home systemer, hvilket gør integrationen problemfri. Uanset om du er ny i smart home verdenen eller allerede har et setup, gør denne sensor det enkelt at forbedre dit hjem.

Øget Sikkerhed og Komfort

Med Sonoff Zigbee Sensor forbedrer du både sikkerheden og komforten i dit hjem. Sensoren er ideel til overvågning af indgangspunkter og vigtige områder, hvilket giver dig ro i sindet. Dens hurtige respons og præcise bevægelsesdetektion sikrer, at dine lys og sikkerhedssystemer altid er klar til at reagere, når det er nødvendigt.

Yderligere information "2 stk. Sonoff Zigbee Presence Sensor | SNZB-06P"
Anvendelses(område): Indendørs
Detektion rækkevidde (max): 4m
Driftstemp. : -10° til +60°
Farve: Hvid
Materiale: Plastik
Trådløs teknologi: Zigbee
Volt: 5V
Info 1 Kompatibel med: Amazon Alexa, IFTTT, Google Home, Smartthings, Alice
Længde (mm) 59
Bredde (mm) 44.2
Højde (mm) 44.2

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ